Grand Slam * Stats & News
Updated: 28 maart 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Terrasvogels houdt UVV puntloos in Vleuten
English

VLEUTEN - Golden League-team Terrasvogels kwam tot een 8-0 shutout-winst tegen Silver League-team UVV op een frisse donderdagavond (28 maart) op het veld van UVV in Vleuten. Op 23-28 is dit de locatie van het Europa/Afrika Olympisch Kwalificatie Toernooi Softbal. Acht teams zullen deelnemen, zes uit Europa, twee uit Afrika. De winnaar plaatst zich voor de Olympische Spelen 2020 in Tokyo (Japan).

Maar vanavond was het de locatie voor de oefenwedstrijd tussen Terrasvogels en UVV. De wedstrijd was toegevoegd aan het speelschema, nadat een aantal eerdere wedstrijden moest worden geschrapt vanwege de weersomstandigheden. Voor Terrasvogels was dit de eerste wedstrijd van het oefenseizoen. Afgelopen zaterdag zou de ploeg aanvankelijk deelnemen aan een driekamp op het veld van Hoofddorp Pioniers. Echter, door omstandigheden besloot de ploeg zich terug te trekken.

Vanavond gooide Roos-Marijn Kramer de hele wedstrijd voor Terrasvogels. UVV zette verschillende werpsters in. Beide coaches gebruikten de wedstrijd als een trainingsavond en pasten verschillende wissels toe tijdens het duel. Vantevoren was afgesproken anderhalf uur te spelen. In dat tijdsbestek werden zes innings gespeeld.

Komend weekeinde neemt Terrasvogels deel aan de Haarlem Series op het veld van Onze Gezellen in Haarlem. UVV zal deelnemen aan het Keistad Toernooi op het complex van Quick Amersfoort in Amersfoort.

(28 maart)

Complete Programma's Oefenseizoen, Reguliere Competitie en Meer
Voorlopige Rosters Golden League
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.