Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 augustus 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


WK Vrouwen Honkbal wordt zondag hervat!
English
CARACAS (Venezuela) - Het Wereldkampioenschap Dames Honkbal wordt zondag 15 augustus hervat, maar het toernooi wordt verplaatst van Caracas naar Maracay. De International BAseball Federation (IBAF) maakte zaterdag een gewijzigd speelschema bekend, waarvan Hong Kong geen deel uitmaakt, omdat die ploeg heeft besloten zich terug te trekken en huiswaarts te keren na het incident van afgelopen vrijdag, waarbij één van de speelsters werd geraakt door een kogel tijdens de wedstrijd vs. Nederland.

De wedstrijden in Maracay worden in twee stadions gespeeld, Estadio Aviacion en Estadio José Perez Colmenares. Alle delegaties worden verhuisd naar Maracay voor het restant van het toernooi.

Het Nederlands Team speelt zondag vs. Australië in José Perez Colmenares Stadium, beginnend om 15:00 uur lokale tijd en dat is 21:30 uur Nederlandse tijd.

Maracay was al één van de speelsteden tijdens het evenement als gastheer van één van de twee poules. Na afloop van de voorronde zou ook de troostronde in Maracay worden gespeeld.

(14 augustus)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.