Grand Slam * Stats & News
Updated: 23 november 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Afscheid Greg Halman; begrafenis dinsdag
English
HAARLEM - Greg Halman, die maandag op slechts 24-jarige leeftijd tragisch om het leven kwam als gevolg van verwondingen opgelopen bij een steekpartij in Rotterdam, wordt aanstaande dinsdag begraven in zijn geboortestad Haarlem. Aanstaande zondag is er een mogelijkheid om afscheid te nemen van de honkballer.


(© Foto: Rob Jelsma)
Na het bekend worden van het nieuws van Greg's overlijden was de Nederlandse en internationale honkbalwereld in shock. En is dat nog steeds.

Via de website van de KNBSB bedankt de familie alle mensen die, op wat voor wijze dan ook, hun steun hebben betuigd. Daarom willen zij ook iedereen de mogelijkheid geven om afscheid te nemen van Greg. Dat kan aanstaande zondag 27 november van 14:00 tot 16:00 uur in de sporthal van Kinheim bij het Pim Mulier Honkbalstadion in Haarlem.

Greg wordt op dinsdag 29 november begraven op Begraafplaats Westerveld in Driehuis. De plechtigheid begint om 13:00 uur en de familie hoopt dat iedereen die daarbij aanwezig wilt zijn daar al aanwezig is op het moment dat zij met Greg aankomen. Verder wil de familie graag dat de honkbalmensen een baseballcap dragen, het liefst een rode. Het adres van de begraafplaats is Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis.

De familie zal geen kaarten versturen, omdat het onmogelijk is iedereen te bereiken per post.

(23 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.