Grand Slam * Stats & News
Updated: 26 maart 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Sri Lanka boekt twee ruime zeges
English
LAHORE (Pakistan) - Sri Lanka speelde zondag de eerste wedstrijd op de 10th West Asia Baseball Cup en opende met een 15-0 shutout-zege tegen de Islamitische Republiek Iran. Op maandag speelde Sri Lanka het volgende duel en won dit keer met 14-1 van de Islamitische Republiek Afghanistan. Sri Lanka arriveerde met vertraging in Lahore (Pakistan), waardoor het speelschema moest worden aangepast, maar op Dag 3 van het evenement kwam de ploeg voor het eerst in actie en liet een prima indruk achter.

Zondag, in Punjab Stadium, sloeg Sri Lanka onmiddellijk in de eerste inning toe en scoorde negen punten vs. Iran. Na een puntloze tweede slagbeurt voegde Sri Lanka drie punten toe in de derde inning om de stand op 12-0 te brengen. Er volgde een nieuwe puntloze inning, maar daarna scoorde de Sri Lankaanse ploeg weer driemaal.

Opnieuw verwelkomde de organisatie een hoge gast, die het duel bijwoonde. Eregast vandaag was Syed Shahid Ali Shah, Lid namens Pakistan van het Internationaal Olympisch Comité. Hij werd verwelkomd door verschillende bondsbestuursleden van de Pakistan Federation of Baseball.

Maandagmiddag, op dag 4 van het zes dagen durende evenement, had Sri Lanka opnieuw een productieve eerste inning en scoorde dit keer zeven punten vs. Afghanistan. Twee runs werden toegevoegd in de tweede inning, maar toen werd Sri Lanka in de derde slagbeurt puntloos gehouden. Maar het was in die inning dat Afghanistan in staat was hun eerste punt te scoren, maar dat bleek uiteindelijk ook hun enige punt te zijn.

Met een 9-1 voorsprong voegde Sri Lanka een punt toe in de vierde inning, nog eens drie in de vijfde en een volgend punt in de zesde om de stand op te voeren naar 14-1.

Syed Aqil Ali Shah, Vice-President van de Pakistan Olympic Association en de Khyber Pakhtunkhwa Olympic Association Minister van Sport, was maandag de Eregast.

Er staan in het evenement nog twee wedstrijden op het programma. Dinsdag ontmoeten Iran en Afghanistan elkaar en op woensdag sluit het organiserende Pakistan af tegen Sri Lanka in een duel die de toernooiwinnaar zal bepalen.

(26 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.