Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Andruw Jones slaat eerste homerun in Japan
English
SENDAI (Japan) - Andruw Jones heeft de eerste homerun geslagen in zijn Japanse loopbaan. Vrijdagavond sloeg de outfielder een 2-run homerun in de achtste inning van een 17-5 thuiszege voor Tohoku Rakuten Golden Eagles tegen Lotte Marines.

Akihisa Makida sloeg een 3-run homerun in een 4-run eesrte inning voor de Eagles, die 18 honkslagen sloegen. Motohiro Shima sloeg een 2-out, 3-run homerun in de vijfde inning, waarna Jones een 2-run homerun in de achtste slagbeurt toevoegde. In zijn voorgaande 17 seizoenen in de Major League sloeg Jones 434 homeruns.

Nadat de Eagles vier punten hadden gescoord in de eerste inning pakten de Marines er twe terug in de derde. Maar de thuisploeg reageerde met twee eigen punten in het thuisdeel van de derde beurt. De Eagles voegden hierna drie runs toe in de vijfde en een volgend punt in de zesde en zevende inning om de stand op te voeren naar 11-2.

Lotte verkleinde de achterstand hierna naar 11-5 door driemaal te scoren in de achtste, maar de Eagles antwoordden met een 6-run rally om de stand op 17-5 te brengen.

De Golden Eagles staan nu op 4-2, goed voor een tweede plaats in de Pacific League achter Seibu Lions, dat op 5-2 staat na de eerste week van het nieuwe seizoen in Japan.

(5 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.