Grand Slam * Stats & News
Updated: 6 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Dodgers winnen ruim vs. Braves in Game 3 NLDS
English
LOS ANGELES, California (USA) - Los Angeles Dodgers stond zondag na de eerste inning met 2-0 achter, maar scoorde hierna tien punten vanaf de tweede inning om met 13-6 te winnen vs. Atlanta Braves in Game 3 van de National League Division Series om een 2-1 voorsprong te nemen. De Dodgers kwamen tot 14 honkslagen, waaronder drie van Hanley Ramirez en Yasiel Puig.

In de eerste inning nam Atlanta een vroege 2-0 voorsprong op de Zuid-Koreaanse starter Hyun-Jin Ryu. Met één uit kreeg de linkshander een tweehonkslag tegen van Justin Upton, gevolgd door een RBI-single met twee uit van Evan Gattis. Hierna kreeg Brian McCann vier wijd en voegde Chris Johnson een RBI-single toe die de stand op 2-0 bracht. Met lopers op het eerste en tweede honk eindigde Ryu de inning toen Andrelton Simmons een pop-fly sloeg.

De Dodgers reageerden met een 4-run twee inning op starter Julio Teheran. Yasiel Puig en Juan Uribe begonnen de slagbeurt met honkslagen, waarna A.J. Ellis met vier wijd voor volle honken zorgde. Vervolgens bracht Hyun-Jin Ryu het eerste punt binnen met een opofferingsslag en volgde Carl Crawford met een 3-run homerun die de Dodgers een 4-2 voorsprong opleverde.

Atlanta kwam langszij in de volgende inning. De honken kwamen vol te staan toen Justin Upton, Freddie Freeman en Evan Gattis allen een honkslag sloegen om de inning mee te beginnen. Gattis ging even later gedwongen uit op een klap van Brian McCann, maar daardoor kon Upton scoren. Chris Johnson sloeg hierna een velderskeus-klap naar Ryu, maar hierop werd geen nul gemaakt en scoorde Freeman het gelijkmakende punt. Met lopers op het eerste en tweede honk en één uit kwam Andrelton Simmons weer aan slag, maar dit keer sloeg hij in een dubbelspel.

In de 2e3 hernamen de Dodgers onmiddellijk weer de leiding. Hanley Ramirez opende met een tweehonkslag en scoorde toen Adrian Gonzalez volgde met een honkslag. De laatste ging even later gedwongen uit op een grounder van Puig, die zelf opschoof na een foute aangooi. Met twee uit scoorde de Cubaan na een honkslag van Skip Schumaker. Een honkslag van A.J. Ellis volgde, waarna Michael Young werd ingezet als Ryu en dat leidde tot een werperswissel. Nieuwe werper Alex Wood begon met een wilde worp, waardoor de lopers opschoven naar het tweede en derde honk, maar daar bleven ze achter, want Young kreeg drie slag.

De Dodgers kwamen tot een nieuwe 4-run rally in de vierde inning. Alle punten waren onverdiend, want lead-off hitter Carl Crawford bereikte het honk na een fout van Wood. Na een vangbal bracht Hanley Ramirez Crawford binnen met een driehonkslag, gevolgd door een strikeout. Ramirez scoorde hierna na een honkslag van Yasiel Puig, die werd gevolgd door een homerun van Juan Uribe, die de stand op 10-4 bracht.

In de achtste inning voegden de Dodgers drie runs toe op RBI-singles van Ramirez, Gonzalez en Puig. Atlanta wist nog twee runs te scoren in de eerste helft van de negende inning op een 2-run homerun van Jason Heyward, maar stond uiteindelijk met lege handen.

(6 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.