Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Detroit forces 5th game after winning vs. A's
English
DETROIT, Michigan (USA) - Detroit Tigers won dinsdagavond met 8-6 vs. Oakland Athletics om Game 4 te winnen en de American League Division series in evenwicht te brengen (2-2) en een vijfde en beslissende wedstrijd af te dwingen. Dit duel wordt donderdag in Oakland gespeeld.

Oakland stond tweemaal voor in de wedstrijd en een overwinning had de ploeg een plek in de League Championship Series opgeleverd.

De A's openden de score in de eerste slagbeurt toen Coco Crisp begon met een driehonkslag en scoorde op een one-out single van Jed Lowrie. Twee runs werden toegevoegd in de vijfde inning en daarbij waren dezelfde twee spelers betrokken. Met één uit sloeg Crisp een honkslag, waarna Lowrie homerde met twee uit om er 3-0 van te maken.

Detroit kwam langszij in de 2e5. Prince Fielder en Victor Martinez begonnen met honkslagen, waarna Jhonny Peralta volgde met een homerun.

Oakland hernam de leiding in de zevende inning na een RBI-single van Crisp, waardoor Stephen Vogt scoorde, die was begonnen met een honkslag en was opgeschoven na een OSS.

Maar Oakland verzuimde opnieuw de voorsprong vast te houden, want Detroit sloeg toe in de 2e7. Nieuwe werper Sean Doolittle werd begroet met een lead-off homerun van Victor Martinez. Omdat de bal werd aangeraakt door een toeschouwer in het rechtsveld bekeken de umpires de beelden van de homerun, maar de beslissing bleef staan en dus was de stand in evenwicht. Even later sloeg Jhonny Peralta een tweehonkslag en werd vervangen door pinch-runner Andy Dirks, die het leidende punt ging scoren op een 2-out single van Austin Jackson.

In de achtste inning voegde Detroit drie runs toe. Met twee uit sloeg Victor Martinez een honkslag en kreeg Andy Dirks vier wijd. Een werperswissel volgde en Brett Anderson nam het over, maar hij gooide vier wijd op Alex Avila, zodat de honken vol kwamen te staan. Een wilde worp leidde hierna tot een punt, gevolgd door een 2-run double van Omar Infante die de stand op 8-4 bracht.

In de negende scoorde Oakland tweemaal op een 2-out single van Yoenis Cespedes, maar daar bleef het bij.

(8 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.