Grand Slam * Stats & News
Updated: 13 februari 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Tweede oefenduel Oranje eindigt in verlies
English
SCOTTSDALE, Arizona (USA) - Het Nederlands Honkbal Team speelde woensdagavond de tweede oefenduel ter voorbereiding op de komende World Baseball Classic.

In Scottsdale, op het Spring Training-complex van de San Francisco Giants, ontmoette Oranje dit keer de Coyotes, het honkbalteam van Chandler-Gilbert Community College in een wedstrijd die eindigde in een 4-3 nederlaag.

Met een gelijke stand van 3-3 in de tweede helft van de negende inning schakelde Loek van Mil (de vijfde Nederlandse werper deze avond) de eerste twee slagmensen met drie slag uit, waarna hij een infield-hit moest toestaan. Even later vertrok de loper om het tweede honk te stelen. Van Mil stapte af en gooide de bal naar tweede honkman Dwayne Kemp, die de bal liet vallen. Een hiernavolgende honkslag leidde tot het winnende punt voor de Coyotes en dus kwam het duel ten einde.

David Bergman startte de wedstrijd voor Oranje en gooide drie innings. Hij werd gevolgd door Kevin Heijstek (3 innings), Berry van Driel (1 inning), Bayron Cornelisse (1 inning) en Loek van Mil (2/3 inning).

Meer details worden later toegevoegd wanneer beschikbaar.

(13 februari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.