Grand Slam * Stats & News
Updated: 18 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Gregorius maakt rentree in Major League met homerun
English
NEW YORK, New York (USA) - Mariekson 'Didi' Gregorius maakte donderdagavond zijn renteer in de Major League en sloeg een homerun op de eerste worp die hij zag in een 6-2 overwinning van de Arizona Diamondbacks in 12 innings vs. de New York Yankees.

Gregorius stond tijdens Spring Training op het 40-man roster van de Diamondbacks en speelde in 15 wedstrijden (11 hits, 2 homeruns), maar kwam toen vlak voor Opening Day op de Disabled List met een blessure aan zijn rechter-elleboog. Op 9 april werd hij ingedeeld bij de Reno Aces, het Triple-A team van de D-backs voor een herstelperiode. In zeven wedstrijden sloeg de korte stop 12-uit-31 met twee doubles en twee homeruns.

Op dinsdag werd tweede honkman Aaron Hill op de DL geplaatst met een gebroken linkerhand en werd Gregorius geactiveerd van de DL en toegevoegd aan het big league-roster.

Donderdag speelde Gregorius in zijn eerste wedstrijd en sloeg de eerste worp die hij zag van Phil Hughes weg voor een lead-off homerun in de derde inning. Vorig seizoen debuteerde Gregorius in de Major League en speelde in acht wedstrijden voor de Cincinnati Reds en sloeg toen zes honkslagen, allen 'singles'.

Arizona maakte er 2-0 van in de zesde inning toen Martin Prado homerde, maar de Yankees scoorden een punt in de 2e6 via een homerun van Robinson Cano en kwamen langszij in de 2e9 toen Francisco Cervelli homerde met één uit.

In de twaalfde inning besliste Arizona het duel door viermaal te scoren.

(18 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.