Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 maart 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Citrix World Port Tournament sluit samenwerking met S.V. GIO
English

...Giovanni van Bronckhorst met Gerard Vaandrager...
(© Foto: Rob Jelsma/WPT)
ROTTERDAM - De Stichting Rotterdam Baseball, de organisator van het Citrix World Port Tournament, heeft verder invulling gegeven aan haar streven om een Maatschappelijk Verantwoord Toernooi te zijn. Tijdens een druk bezochte bijeenkomst voor sponsoren en relaties van het Citrix WPT op 19 maart tekenden WPT-voorzitter Gerard Vaandrager en (voormalig voetbal-international) Giovanni van Bronckhorst, voorzitter van Stichting GIO, een samenwerkingsovereenkomst. Het Citrix WPT wil op deze wijze bijdragen aan het werk van de S.V. GIO om kinderen met een leerachterstand 'sportenderwijs' vooruit te helpen bij hun verdere ontwikkeling.

Tijdens de bijeenkomst werden ook de sponsorovereenkomsten met hoofdsponsor en toernooi naamgever Citrix en de overige sponsoren Rotterdam Topsport, Verkerk Groep en Hagero ondertekend. Paddy Roomer, commercieel directeur van het Citrix WPT, kondigde aan dat de commercie rondom het evenement goed loopt en er inmiddels een Baseball Business Board rondom het WPT gevormd is.

De publiciteit rondom de verrichtingen van het Nederlands Honkbal Team tijdens de World Baseball Classic had ook uitstraling naar toernooi, want een dag na de start van de elektronische kaartverkoop waren er al honderd kaarten besteld.

Het World Port Tournament wordt dit jaar gehouden van 30 juni t/m 7 juli in het Rotterdamse Neptunus Familiestadion.

(20 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.