Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 mei 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Inhaalduel Neptunus vs. Kinheim opnieuw verregend
English
ROTTERDAM - Voor de vierde keer in vijf dagen is een wedstrijd tussen DOOR Neptunus en Corendon Kinheim afgelast wegens regen. Donderdagavond, in Rotterdam, verregende de opener van de 3-game series en werd verschoven naar vrijdag, maar verregende toen opnieuw. De wedstrijd werd opnieuw vastgesteld voor dinsdagavond.

Op zaterdag volgde een nieuwe afgelasting. De oorspronkelijke Game 2 van de series werd toen geschrapt, omdat het speelveld in Rotterdam nog altijd onbespeelbaar was. Het water verdween niet van het speelveld, resulterend in een afgelasting en een nieuwe vaststelling voor vandaag.

Op zondag, in Haarlem, konden de ploegen eindelijk spelen in wat oorspronkelijk Game 3 was en werd gewonnen door Kinheim met 3-0. Vandaag, weer terug in Rotterdan, maakte regen spelen wederom onmogelijk en dus volgde opnieuw een afgelasting. Deze wedstrijd is nu opnieuw vastgesteld voor dinsdag 28 mei.

Op dinsdag 21 mei keren de twee ploegen weer terug op het veld voor een poging de oorspronkelijke Game 1 te spelen, maar ook voor deze dag is weer regen voorspeld.

(20 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.