Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 december 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto's: Henk Seppen en SV&HV Schiedam)

Berry van Driel & Schiedam-honkbal genomineerd voor prijs
English
DEN HAAG / SCHIEDAM - Pitcher Berry van Driel en het honkbalteam van Schiedam zijn genomineerd voor respectievelijk Sportman van het Jaar in Den Haag en Sportploeg van het Jaar in Schiedam.

De winnaars worden in januari bekend gemaakt.
Het Haags Sportgala wordt gehouden op 25 januari in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.
De Sportverkiezing Schiedam zal plaatsvinden op 9 januari in de Hagazaal van het Stadskantoor in Schiedam.Haags Sportgala

...Berry van Driel...
(© Foto: Henk Seppen)
Op het komende Haags Sportgala is Berry van Driel één van de drie genomineerden voor Sportman van het Jaar. Tijdens het evenement worden de beste sporters geëerd, maar ook de lokalen kampioenen. Er zijn ook prijzen voor Sportvrouw van het Jaar, Sportploeg van het Jaar, Talent van het Jaar en Coach of the Year.

Als speler van Curaçao Neptunus werd Van Driel dit seizoen opnieuw landskampioen met de Rotterdamse ploeg. Eerder in het jaar veroverde Neptunus ook de European Champions Cup in de finale vs. Fortitudo Bologna (Italië). Vorig jaar was Van Driel MVP van de Holland Series toen Neptunus eveneens landskampioen werd.

Ook genomineerd voor Sportman van het Jaar zijn Fabian Florant en Rutger van Schaardenburg. Florant werd Nederlands kampioen hink-stap-springen, terwijl Van Schaardenburg Europees kampioen zeilen werd.

De beslissing wie er wint komt van een vakjury in combinatie met stemmen online door het publiek.

Ga hierheen voor informatie over de genomineerden en om te stemmen
...Het succesvolle team van Schiedam...
(© Foto: SV&HV Schiedam)
Sportverkiezing Schiedam
Het honkbalteam van Schiedam is één van de drie genomineerden voor Sportploeg van het Jaar tijdens de Sportverkiezing Schiedam. Tijdens het evenement wordt ook de Sportman of Sportvrouw van het Jaar bekend gemaakt, plus het Talent van het Jaar. De prijzen worden uitgereikt door Nathalie Gouweleeuw, wethouder van de Gemeente Schiedam.

Dit jaar kwam het honkbalteam van Schiedam voor het eerst uit in de Eerste Klasse na de promotie van een jaar geleden. Schiedam kan terugkijken op een zeer succesvol seizoen, waarin de ploeg sterk speelde en op de tweede plaats eindigde van de Eerste Klasse B met 14 overwinningen in 18 wedstrijden.

Ook genomineerd voor Sportploeg van het Jaar zijn Kethel Spaland en SVDPW (beide voetbal).

Alle kandidaten voor de prijzen zijn voorgesteld door inwoners van Schiedam, waarna een vakjury uiteindelijk een keuze maakte en tot de nominaties kwam. Op deze genomineerden kan online worden gestemd. Deze online-stemming wordt gecombineerd met het oordeel van de jury om tot de winnaars te komen.

Ga hierheen om te stemmen (dit kan t/m 22 december)

(14 december)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.