Grand Slam * Stats & News
Updated: 1 oktober 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Dennis Presburg nieuwe Hoofd Coach DSS
English

...Dennis Presburg...
...Hoofd Coach DSS...
(© F: Marco Stoovelaar)
HAARLEM - Dennis Presburg is de nieuwe Hoofd Coach van het softbalteam van DSS. Presburg is de opvolger van Berend Mannessen, van wie hij dit seizoen assistent was en zo zijn coachingdebuut maakte in de Hoofdklasse. Volgend seizoen wordt Presburg geassisteerd door Werner Angermann, die dit jaar de Hoofd Coach was van DSS-2, dat op de vierde plaats eindigde in de Tweede Klasse A. Na afloop van dit seizoen stopte Mannessen als coach bij DSS, maar is wel beschikbaar voor andere geïnteresseerde clubs.

Vorig jaar veroverde DSS in Mannessen's eerste jaar als Hoofd Coach bij de club, de titel in de Eerste Klasse en promoveerde. Dit jaar maakte de Haarlemse na 24 jaar afwezigheid weer haar rentree in de hoogste afdeling. Na afloop van de reguliere competitie deelde DSS de zevende plaats met Olympia Haarlem met een 10-22 'record'. DSS was daarna één van de vier ploegen die speelde in de Tussenronde voor de Onderste-4 om de degradatie te bepalen. Op 11 september, de laatste speeldag van deze poule, won Olympia tweemaal vs. Euro Stars, terwijl DSS tweemaal tegen een shutout-nederlaag aanliep tegen Twins en dat betekende dat de Haarlemse ploeg degradeerde en terugkeerde naar de Overgangsklasse.

Tot en met vorig jaar speelde Presburg in het honkbalteam van het in de Eerste Klasse uitkomende DSS, maar stopte na afloop van het seizoen. Dit jaar speelde hij op een lager niveau en maakte deel uit van het tweede honkbalteam van DSS, dat uitkwam in de Vierde Klasse. Dennis' vader George Presburg was in 1991-1993 Hoofd Coach van het Nederlands Dames Softbal Team. Presburg Sr. leidde ook Heiloo (1985 en 1987) en Alcmaria Victrix (1999) toen die ploegen in de Hoofdklasse speelden.

(1 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.