Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 mei 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


OfficiŽle uitspraken twee Hoofdklasse-wedstrijden
English
NIEUWEGEIN - Per 1 mei zijn er twee officiŽle uitspraken bekend gemaakt met betrekking tot twee wedstrijden in de Hoofdklasse.

aangepaste standZoals verwacht is de gestaakte wedstrijd van 21 april tussen Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels en Gryphons omgezet in een reglementaire 2-0 forfeit-overwinning voor Terrasvogels. Met een 6-2 voorsprong voor Terrasvogels met twee uit in de tweede helft van de tweede inning werd het duel door de umpires stopgezet, omdat Gryphons geen wisselspeelsters meer had en zodoende niet in staat was een geblesseerde speelster te vervangen.

Alle individuele en team-statistieken van de wedstrijd zijn geldig en worden verwerkt in de officiŽle seizoenstatistieken.De Protestcommissie wees een protest toe aan Gryphons, dat het had ingediend in een wedstrijd gespeeld op 14 april tegen UVV. Het protest werd ingediend in de tweede helft van de tweede inning met ťťn uit en een 1-0 voorsprong voor Gryphons. Gryphons verloor het duel uiteindelijk met 8-4.

Omdat het protest is toegewezen zal de wedstrijd worden hervat vanaf het moment dat de incorrecte beslissing werd gemaakt, waarbij de beslissing zal zijn teruggedraaid. Een datum voor het spelen van het restant van de wedstrijd is nog niet bekend gemaakt. Alle statistieken tot het moment van het protest zijn geldig, alle statistieken erna zijn ongeldig.

De wedstrijd was de seizoensopener en de eerste wedstrijd van een double-header tegen UVV. Gryphons won hierna Game 2 met 5-0.

(4 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.