Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Sponsor voor Olympia Haarlem
English
HAARLEM - Olympia Haarlem heeft een hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen. Nadat de overeenkomst was goedgekeurd door de KNBSB bevestigde Olympia Haarlem op vrijdag 5 april dat FysioExpert Verton de ploeg de komende drie jaar zal ondersteunen. Met ingang van dit seizoen zal de damesploeg in de Hoofdklasse uitkomen onder de naam FysioExpert Olympia Haarlem.

Op 20 maart tekende Leo Verton van FysioExpert Verton de overeenkomst voor drie jaar met de club, die was vertegenwoordigd door voorzitter Mirjam Willemse. Met de ondersteuning van een nieuwe sponsor hoopt Olympia Haarlem het softbalteam in de komende jaren naar een hoger niveau te kunnen brengen.

FysioExpert is gevestigd in Haarlem en is een fysiotherapeutisch expertise- en behandelcentrum voor (sport)revalidatie.

Hiermee wordt Olympia Haarlem de derde softbalploeg in de Hoofdklasse van dit jaar die speelt met een naamverbinding aan een sponsor.

Een week geleden verlengde Ambassador Hotel City Centre Haarlem de ondersteuning van Terrasvogels, dat opnieuw zal uitkomen onder de naam Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels. Tot het concern behoort ook Joops Hotel in Haarlem en het Ambassador in Paradise Resort in Boracay (Filippijnen).

Sparks Haarlem wordt sinds 2011 ondersteund door Oolders Omaco, aankoopmakelaars in Haarlem, gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van huizen, maar ook verzekeringen.

(5 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.