Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Kaartverkoop van start voor Wereldkampioenschap 2014
English
HAARLEM - Op zaterdag 2 november is de kaartverkoop voor het ISF Women's World Championship 2014 officiŽel van start gegaan. Eťn van de eerste tickets werd uitgereikt aan KNBSB-voorzitter Bob Bergkamp tijdens het KNBSB Congres in Driebergen.

Kaarten kunnen worden besteld via de website van het Wereldkampioenschap.

De 14e editie van het Wereldkampioenschap Dames zal plaatsvinden op het Nol Houtkamp Sportpark in Haarlem, het thuisveld van Hoofdklasser FysioExpert Olympia Haarlem. Het is de eerste keer dat het mondiale evenement zal worden gehouden in Europa.

Er zijn verschillende keuzes voor kaarten mogelijk, waaronder een dagkaart voor een hele speeldag, een halve dag kaart die vanaf 16.00 uur geldig is en natuurlijk passe-partouts voor het hele evenement.

Een passe-partout voor het hele toernooi kost slechts 75 Euro voor volwassenen en 55 Euro voor jeugd t/m 13 jaar. Een passe-partout voor de gereserveerde tribune kost 125 Euro.

Een dagkaart voor volwassenen kost € 12,50 of € 8,50 voor jeugd t/m 13 jaar.
Een halve dagkaart (vanaf 16:00 uur) kost € 8,50 of 6,50 in de jeugdcategorie.

Het Wereldkampioenschap begint op vrijdag 15 augustus en wordt op zondag 24 augustus afgesloten met de finale.

Tot nu toe hebben elf landen zich gekwalificeerd voor deelname. Uiteraard kwalificeerde Nederland, de regerend Europes kampioen, zich als organiserend land.

De overige tien landen zijn AustraliŽ, Canada, Cuba, de Dominicaanse Republiek, ItaliŽ, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Rusland, TsjechiŽ en de USA.

ItaliŽ, TsjechiŽ en Rusland plaatsten zich afgelopen zomer tijdens het Europees Kampioenschap in Praag (TsjechiŽ).
Canada, Cuba, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en de USA kwalificeerden zich tijdens de Pan-American Championships, terwijl AustraliŽ en Nieuw-Zeeland zich plaatsen als vertegenwoordigers van OceaniŽ.

Later deze maand begint een kwalificatie-toernooi in Taichung (Taiwan), waar wordt beslist welke drie landen AziŽ zullen vertegenwoordigen. Het deelnemersveld van 16 landen wordt gecompleteerd met twee Afrikaanse landen.

(5 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.