Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 januari 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Jong Oranje neemt deel aan Indoor Cup; live play-by-play
English
SCHIEDAM - Het Jong Oranje Softbal Team neemt opnieuw deel aan het jaarlijkse Internationale Indoor Cup Toernooi in Schiedam, dat vorig jaar werd hernoemd in The Cup. Het evenement begint dit jaar op vrijdag 18 januari en wordt afgesloten met de finale op zondag 20 januari.

Alle wedstrijden kunnen worden gevolgd via een live play-by-play, terwijl een live video-stream beschikbaar is van de wedstrijden die in Hal 1 worden gespeeld.
Ga hierheen voor de live-opties.

Het Jong Oranje Rood Team neemt aan het evenement deel met twee teams, Team Orange onder leiding van Nathalie Franssen en Sandra Gouverneur en Team White, gecoached door Mireille Gill'ard en Bianca Hageraats. Diana Remmers, de Hoofd Coach van Jong Oranje, zal de wedstrijden observeren en scouten.

Team White speelt in Poule A en ontmoet Gryphons (dat vorig jaar toernooi-winnaar werd) en verder Stripes en Stars uit de USA. De White-ploeg speelt de eerste wedstrijd vrijdagavond om 21:40 uur vs. Gryphons.

Team Orange speelt in Poule B en treft Twins plus de Amerikaanse teams Eagles en Firestix. Het Orange-team opent vrijdagavond om 20:40 uur tegen Twins.

Op zaterdag en zondag gaan de eerste wedstrijden om 9 uur 's morgens van start. De finale staat op het programma voor zondagmiddag 14:10 uur en wordt gevolgd door de prijsuitreiking.

De toegang is gratis.

(17 januari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.