Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 augustus 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Boise Manager Davis geschorst
English
EVERETT (USA) - Jody Davis, Manager van de Boise Hawks (Chicago Cubs), is zondag voor zes wedstrijden geschorst en heeft een boete van een onbekend bedrag gekregen, een dag nadat hij zijn ploeg van het veld haalde tijdens de eerste inning van de wedstrijd bij de Everett AquaSox (Seattle Mariners). Davis stelde dat de veiligheid van zijn spelers in gevaar was vanwege het natte speelveld na een lange regen-onderbreking.

Davis kreeg de schorsing opgelegd van Bob Richmond, de President van de Northwest League (short season single-A). ,,Ik zit al lang in dit vak, waarvan 28 jaar bij de Northwest League, en ik heb nog nooit een situatie zoals deze meegemaakt'', stelde Richmond tegenover een verslaggever van de Idaho-Press Tribune. ,,Hij was fout en daarom moesten we deze actie ondernemen. Het is een serieuze zaak waar we geen genoegen mee nemen. Als de umpires iets zeggen, moet je dat doen.''

Davis kreeg steun van verschillende fans, die stelden dat hij gelijk had met het beschermen van zijn spelers en daar nu voor wordt gestraft. Een aantal van hen meende dat de league en de clubs eerste aan de inkomsten denken en daarna pas aan de veiligheid van de spelers.

Davis kan op 15 augustus weer op het veld terugkeren als zijn ploeg gastheer is van Everett.

(8 augustus)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.