Grand Slam * Stats & News
Updated: 9 november 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Programma Huldiging Honkballers bekend
English
HAARLEM / NIEUWEGEIN - Het programma voor de huldiging van het Nederlands Honkbal Team is woensdag bekend gemaakt. De huldiging van de ploeg die op 15 oktober de historische wereldtitel veroverde zal plaatsvinden op vrijdag 11 november in Haarlem.


...Grote Markt...
Vanaf 15:30 uur zijn er verschillende activiteiten in het 'Honkbal Dorp', dat wordt gecreŽerd op de Grote Markt in het centrum van Haarlem. Daar worden pitching- en slagkooien opgezet voor verschillende pitching- en slagdemonstraties, waaraan het publiek zelf kan deelnemen. Ook zal er muziek zijn en stands met honkbalgadgets.

Vanaf 16:00 uur zijn er verschillende podiumacts, zoals een cheerleader-demonstratie van 'The Revolution Danceteam', maar ook een optreden van de Haarlemse hiphop-groep 'The Incredible Kids', die in hetzelfde als het Nederlands Honkbal Team wereldkampioen werd.

Het Nederlands Team zal rond 17:45 uur op de Grote Markt arriveren en dan publiekelijk worden gehuldigd. De festiviteiten op de Grote Markt zullen rond 18:30 uur worden afgesloten.

Voorafgaande aan de activiteiten op de Grote Markt zal het Nederlands Team worden ontvangen door Minster Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Richard Visser namens de Gevolmachtigd Minister van Aruba, de Haarlemse burgemeester Bernt Schneiders en de Haarlemse Wethouder van Sport Jack van der Hoek. Deze ontvangst is alleen toegankelijk voor genodigden.


...Verfroller...
Voor de ontvangst zal het Nederlands Team een korte boottocht maken over de Spaarne. Rond 15:45 uur zal de boot de 'Verfroller' (brug) passeren en rond 16:00 uur de Melkbrug.

's Avonds is het Nederlands Team aanwezig in de Philharmonie tijdens het KNBSB Star Awards Gala. Daar worden de beste honkballers en softbalsters van het afgelopen seizoen geŽerd met prijzen voor de Meest Waardevolle Spelers, Beste Werpers, Beste Slagmensen, Meeste Gestolen Honken en Meeste Homeruns, plus prijzen voor de beste jeugdspelers en speelsters.

Tijdens het Gala, dat om 20:00 uur begint en alleen toegankelijk is voor genodigden, ontvangt het Honkbal Team een speciaal kado van de KNBSB en de Gemeente Haarlem. Gedurende de avond is er ook een huldiging van het Nederlands Dames Softbal Team, dat afgelopen zomer Europees kampioen werd. Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas zullen optreden, net als mezzo-sopraan Tania Kross.

Na afloop van het Gala, dat rond 22:00 uur zal eindigen, is er een besloten afterparty, die alleen toegankelijk is voor de spelers en genodigden. Q-Music DJ Jeroen van Inkel zal daar optreden.

(9 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.