Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 september 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Rudy Dirksen nieuwe Hoofd Coach Mr. Cocker HCAW
English

...Rudy Dirksen...
...Nieuwe Hoofd Coach...
(© Foto: Frans van Elst)
BUSSUM - Het management van Mr. Cocker HCAW maakte vanavond bekend dat de Hoofdklasseploeg in 2012 onder leiding zal staan van Rudy Dirksen. De 51-jarige Arubaan is de opvolger van Ronald Jaarsma, die sinds eind mei interim Hoofd Coach was. Momenteel is Dirksen de Hoofd Coach van het Rookie-team van HCAW, dat nog steeds meedoet in de strijd om het kampioenschap. Voor Dirksen wordt het de eerste keer dat hij als Hoofd Coach actief zal zijn in de hoogste afdeling.

Voor zijn komst naar HCAW dit seizoen was Dirksen één van de coaches van UVV, dat vorihg seizoen kampioen werd in de Overgangsklasse en de vacante plek in de Hoofdklasse overnam toen Almere Magpies zich terugtrok, waardoor de ploeg dit seizoen terugkeerde op het hoogste niveau.

Op 31 mei werd Ronald Jaarsma de interim Hoofd Coach nadat HCAW brak met Hoofd Coach Bill Froberg. Op dat moment was HCAW 6-15 en deelde de zesde plaats. Jaarsma was Froberg's Assistent Coach toen het seizoen van start ging. Toen de coachwissel bekend werd gemaakt bleef Frans Groot in de staf als Pitching Coach, terwijl Roy Berrevoets werd toegevoegd als Bench Coach.

Onder leiding van Jaarsma was de ploeg 7-14 en sloot de reguliere competitie af met de zevende plaats. In de hiernavolgende Play-Downs was HCAW 6-3 en eindigde op de tweede plaats en dat betekende een zesde plek 'overall'.

Jaarsma had eerder al te kennen gegeven dat hij continuering als Hoofd Coach niet ambieerde. De Assistent Coach van Dirksen is nog niet bekend.

(11 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.