Grand Slam * Stats & News
Updated: 13 december 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Amsterdamse prijzen voor Cordemans, Urbanus
English
AMSTERDAM - Rob Cordemans werd dinsdagavond gekozen tot Sportman van het Jaar en Charles Urbanus tot Coach van het Jaar tijdens de jaarlijkse sportverkiezingen van Topsport Amsterdam. In vijf categoriën waren er drie genomineerden gekozen door sportjournalisten, waarna het publiek via internet kon stemmen.

Richard Schuil (beachvolleybal) en Thomas Schoorel (tennis) waren ook genomineerd voor Sportman van het Jaar, terwijl Urbanus won van Taco van den Honert (hockey) en Frank de Boer (Ajax, voetbal).

L&D Amsterdam Pirates, dat dit jaar landskampioen bij de honkballers werd, was één van de drie genomineerde ploegen voor Sportploeg van het Jaar, maar die prijs ging naar Ajax, dat voor het eerst in zeven jaar weer voetbalkampioen werd. Ook genomineerd was Amsterdam Hockey.

Jiske Griffioen (rolstoeltennis) werd gekozen tot Sportvrouw van het Jaar, waarvoor ook Ellen van Dijk (baanwielrennen) en Esmé Kamphuis (bobslee) waren genomineerd.

Talent van het Jaar werd Esmee Vermeulen (zwemmen). Ook genomineerd waren Koen Smet (atletiek) en Tomas Valk (snowboarden).

(13 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.