Grand Slam * Stats & News
Updated: 25 oktober 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Huldiging Oranje-honkballers in Haarlem
English
NIEUWEGEIN - Het Nederlands Honkbal Team, dat op 15 oktober in Panama wereldkampioen werd, zal op vrijdag 11 november worden gehuldig in Haarlem, zo maakte de KNBSB op dinsdag 25 oktober bekend. Haarlem was ťťn van de zes geÔnteresseerde steden die het evenement wilde organiseren en zette, sinds de terugkeer van de ploeg vorige week, een grote campagne op om de happening te mogen organiseren.

In een persbericht stelde de KNBSB ''dat van alle steden die de festiviteiten wilde organiseren de hoofdstad van de provincie Noord-Holland het beste programma had''.

In de komende dagen zal het programma voor de dag worden besproken en vastgesteld in overleg met de Gemeente Haarlem. Duidelijk is in elk geval wel al dat de ploeg in het centrum van de stad zal worden gehuldigd, dat de spelers zullen deelnemen aan een BeeBall-Clinic met jeugdige honkballers en softbalsters, dat fans op de foto kunnen met de spelers en dat de dag wordt afgesloten met een feest voor de spelers en genodigden.

Aanvankelijk zou de huldiging van de ploeg worden gecombineerd met de jaarlijkse Star Awards-uitreiking waarop de beste honkballers en softbalsters van het voorbije seizoen bekend worden gemaakt. Of dat nog altijd het geval is en hoe dit dan zal worden gecombineerd stond niet in het presbericht. Daarin werd ook niet gesproken of bij de huldiging op enige wijze de andere drie ploegen worden betrokken die dit jaar een Europese titel veroverden. Het Nederlands Softbal Team werd Europees kampioen in ItaliŽ, het Nederlands Cadetten Softbal Team won de titel in BelgiŽ en Jong Oranje Honkbal werd kampioen in Spanje.

(25 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.