Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 april 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Vince Rooi ambassadeur 100% Dope Free
English

...Vince Rooi zet zijn handtekening als nieuwe ambassadeur...
(© Foto: Henk Seppen)
VLEUTEN - Vince Rooi van landskampioen L&D Amsterdam Pirates en de wereldkampioen Nederlands Honkbal Team, is de nieuwste ambassadeur van 100% Dope Free van de Nederlandse Doping Autoriteit. Andere ambassadeurs zijn ondermeer schaatser Carl Verheijen, kogelstoter Rutger Smith, turner Epke Zonderland, wielrenster Marianne Vos en hardloper Churandy Martina.

True Winners presteren 100% Dope Free is de slogan van de Doping Autoriteit. In hun campagne tegen doping stelt men dat het overgrote deel van de sporters, jong en oud, topsporters en amateurs, hun sport bedrijft via vastberadenheid, inzet, karakter, trots en respect. Maar helaas dreigen de prestaties van deze sporters soms onder te sneeuwen onder alle aandacht die er is voor de dopinggevallen. Deze negatieve aandacht vormt een bedreiging voor de héle sport waar je als sporter niet op zit te wachten. Een positief tegengeluid is juist nú van groot belang en dat is waar 100% Dope Free voor staat. 100% Dope Free betekent nee zeggen tegen doping. Het is een manier van leven waarbij je de verantwoordelijkheid neemt voor een dopingvrije sport en waarbij je op eigen kracht het beste uit jezelf haalt zonder het gebruik van verboden stoffen en methoden die de prestatie bevorderen.

Voor aanvang van het nieuwe honkbalseizoen, kort voor de wedstrijd tussen UVV en L&D Amsterdam Pirates in Vleuten, tekende Vince Rooi officiëel de overeenkomst om de nieuwste ambassadeur te worden van 100& Dope Free.

(5 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.