Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 maart 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Kleine nederlaag Oranje vs. Tigers
English

...RF Bas de Jong voorkomt een homerun...
(© Foto: Henk Seppen)
ST. PETERSBURG, Florida (USA ) - Het Nederlands Honkbal Team leed donderdagmiddag een kleine 3-1 nederlaag vs. de Detroit Tigers op Dag 3 van de St. Petersburg International Baseball Series. Verdedigend deed Oranje het een stuk beter dan twee dagen geleden vs. Jong Canada en speelde foutloos, maar kwam aanvallend tot slechts vijf honkslagen.

Het Nederlands Team opende de score in de derde inning toen Eugène Kingsale met twee uit een tweehonkslag sloeg, opschoof na een fout op een klap van Yurendell de Caster en scoorde op een tweehonkslag van Bryan Engelhardt. Echter, in de tweede helft van de derde inning kwamen de Tigers langszij. De Tigers, die een ploeg van single-A en double-A spelers naar St. Petersburg stuurde, scoorde toen op Diegomar Markwell, de opvolger van starter Rob Cordemans.

In de zevende inning besliste Detroit het duel door tweemaal te scoren op nieuwe werper Berry van Driel. De reliever gaf twee vrije lopen weg, waarna de slagmensen opschoven na een opofferingsstootslag en scoorden na een opofferingsslag van Dixon Machado en een driehonkslag van Daniel Fields to make it 3-1.

In de vijfde inning kreeg Oranje Dwayne Kemp in scoringspositie toen die een tweehonkslag sloeg, maar hij was ook de laatste lopers, want de volgende 15 slagmensen werden vervolgens op rij uitgeschakeld.

(8 maart)


...1B Mark-Jan Moorman tikt Corey Jones uit na een pick-off...
(© Foto: Henk Seppen)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.