Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 april 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Neptunus als enige nog ongeslagen
English
VLEUTEN / HOOFDDORP / ROTTERDAM / DEN HAAG - DOOR Neptunus is de eerste koploper na het Opening Weekend in de Hoofdklasse, want de Rotterdammers wonnen met 13-3 vs. Sparta-Feyenoord om de enige ploeg te worden die nog ongeslagen is. Verder wonnen vandaag alle thuisspelende teams hun wedstrijd.

L&D Amsterdam Pirates, Corendon Kinheim en Mr. Cocker HCAW, die ook de eerste twee wedstrijden van het seizoen hadden gewonnen, gingen vandaag onderuit.

In Vleuten, met een 3-0 voorsprong, bleek een fout met twee uit in de zevende inning heel kostbaar voor Amsterdam, want tegenstander UVV kwam langszij en ging met 4-3 winnen in 10 innings om nieuwe Hoofd Coach Frank Koene zijn eerste winst te bezorgen in een UVV-pak.

In Den Haag besliste AamigoO ADO Lakers hun wedstrijd met een 3-run rally in de vierde inning om HCAW de eerste nederlaag te bezorgen, 4-1, en nieuwe Hoofd Coach Dave Daniels zijn eerste zege van het seizoen te geven. Winnende werper Thomas Macy gooide een zeldzame Opening Weekend complete wedstrijd en kwam tot twaalf strikeouts.

In Hoofddorp verzuimde Kinheim een vroege 6-0 voorsprong vast te houden, want Vaessen Pioniers kwam tot een rally van vijf punten in de vijfde en won hun eerste duel met 8-6.

In Rotterdam, na tweemaal met flink verschil te hebben verloren, stond Sparta-Feyenoord met 3-1 voor in de zesde inning, maar leed uiteindelijk toch weer een ruime nederlaag tegen Neptunus, 13-3.DOOR Neptunus vs. Sparta-Feyenoord
In Rotterdam stond DOOR Neptunus in de zesde inning met 3-1 achter en zo leek het er op dat tegenstander Sparta-Feyenoord zich herstelde van de twee 'verpletteringen' in de voorgaande twee wedstrijden, waarin men 42 punten tegen kreeg. Maar drie slagbeurten later had Neptunus het duel weer omgedraaid om met 13-3 te winnen en boekte zo de derde 'mercy-rule' winst op rij. En zo scoorde Neptunus totaal 55 punten in hun Opening Series van het seizoen 2012 en zorgde daarmee voor een nieuw record. Het vorige hoogste aantal gescoorde punten in een Opening Series dateert uit 1998 en werd toen ook gerealiseerd door Neptunus, dat toen 49 punten scoorde in een 3-game series tegen PSV.

In de wedstrijd van vandaag stonden de startende werpers tegenover hun voormalige ploeg. De starter voor Neptunus was Bobby Carrington, die vorig seizoen 3-7 was als werper van Sparta-Feyenoord. De starter voor Sparta-Feyenoord was veteraan rechtshander Elton Koeiman, die in 1996-1998 uitkwam voor Neptunus. Voor Koeiman, die volgende maand 39 jaar wordt, was dit zijn eerste Hoofdklasse-optreden sinds 2008 toen hij ook op de heuvel stond voor Sparta-Feyenoord.


...Benjamin Dille...
...4 Hits, 2 Runs, 5x op het honk...
(© Foto: Henk Seppen)
Elton Koeiman gooide voor het laatst in de Hoofdklasse op 29 juni 2008 toen hij als reliever 1 2/3 inning gooide voor Sparta-Feyenoord in een 10-0 nederlaag vs. Kinheim. Onder zijn teamgenoten destijds waren Shaldimar Daantji, Percy Isenia, Eugene Henson, Tim Roodenburg en Rob Cordemans, om er een paar te noemen. Tegenwoordig spelen Daantji en Roodenburg voor Neptunus, komen Isenia en Cordemans uit voor Amsterdam Pirates en is Henson gestopt. Maar in zijn eerste Hoofdklasse-optreden in bijna vier jaar deed Koeiman het prima in zijn eerste vijf innings. Hij kreeg slechts twee honkslagen tegen en stond maar twee lopers toe in scoringspositie te komen. Eén van hen scoorde een punt in de eerste inning, maar Koeiman kreeg de steun van een 2-run homerun die zijn ploeg op voorsprong zette in de vierde. Maar de zesde inning bleek een inning teveel te zijn voor de veteraan, want hij moest vijf hits en vier runs toestaan die het duel omdraaiden in het voordeel van Neptunus.

Sparta-Feyenoord opende de score in de eerste inning. Carrington gooide vier wijd op lead-off hitter Kevin van Nederpelt, die het derde honk bereikte op een hierna volgende honkslag van Anthony Vrolijk, die zelf opschoof op de aangooi. Hierna volgde een onnodige nul, want Van Nederpelt werd uitgeschakeld in een rundwon op een grounder richting derde honk van Brian Raap. Vrolijk bereikte het derde honk op deze actie en scoorde toen er een foute aangooi volgde op een gestolen honk van Raap, die zelf op het derde honk zou achterblijven.

Neptunus kwam langszij in de tweede helft van de eerste inning toen Rafaël Jozefa vier wijd kreeg, het derde honk bereikte op een honkslag van Raily Legito en scoorde op een opofferingsslag van Jeffrey Arends.

Sparta-Feyenoord hernam de leiding in de vierde inning. Carrington raakte lead-off hitter Michiel Ruiter met een worp, waarna Churandy La Cruz volgde met een 2-run homerun om de stand op 3-1 te zetten. Siegert Flaneur kreeg vervolgens nog vier wijd en Theodore van Heijningen sloeg een honkslag met één uit, die werd gevolgd door een fout in het outfield waardoor er lopers op het tweede en derde honk, maar een pop-fly en groundout maakten een einde aan deze laatste scoringsmogelijkheid voor Sparta-Feyenoord.

Neptunus kreeg slechts drie honklopers van de tweede tot en met vijfde inning, maar sloeg toen toe in de zesde. Raily Legito opende met een driehonkslag en scoorde op een grounder van Jeffrey Arends, die zelf veilig het honk bereikte dankzij een foute aangooi. Arends schoof op na een OSS en een doorgeschoten bal en scoorde vervolgens de gelijkmaker via een wilde worp. Met twee uit zorgden honkslagen van Benjamin Dille en Mourik Huijser voor lopers op het tweede en derde honk, waarna honkslagen van Shaldimar Daantji en Dwayne Kemp Neptunus een 5-3 voorsprong opleverden.

In de zevende inning nam Reynaldo Sarmiento Claro de pitching over bij Sparta-Feyenoord en kreeg de steun van een dubbelspel, maar kwam in de achtste inning in de problemen. Hij kreeg opeenvolgende honkslagen tegen van Rien Vernooij, Benjamin Dille en Mourik Huijser, die voor volle honken zorgden, waarna Shaldimar Daantji volgde met een 2-run double. Een outfield-fout op een opofferingsslag van Rafaël Jozefa en een honkslag van Raily Legito leverden hierna de volgende twee runs op en Jeffrey Arends voegde hierna een 2-run triple toe. Laurens Salcido Valdez werd hierna ingebracht als nieuwe werper, maar hij moest een RBI-single incasseren van Lennart Koster, gooide vier wijd op Vernooij en kreeg een honkslag tegen van Dille die het laatste punt opleverde in deze 8-run rally en er een 'mercy-rule' 13-3 stand van maakte, zodat het duel kon worden afgesloten. Dille sloeg 4-uit-5 en staat na het Openings Weekend op de eerste plaats met acht honkslagen, samen met teamgenoten Daantji en Legito.

In de zesde inning nam Tim Roodenburg de Neptunus-pitching over en stond één honkslag toe in twee innings, waarna Dushan Ruzic de achtste inning voor zijn rekening nam, tweemal drie slag gooide en een save op zijn naam kreeg.

Stand & Programma
Line Score, Box Score & Play-by-PlayUVV vs. L&D Amsterdam Pirates
In Vleuten leek L&D Amsterdam Pirates een min of meer 'comfortabele' 3-0 voorsprong te hebben vs. UVV in de zevende inning. Maar een verandering in pitching en een kostbare veldfout draaide het duel om in het voordeel van UVV, dat vervolgens hun eerste zege van het seizoen boekte in 10 innings, 4-3.

Nadat de Utrechtse Burgemeester Aleid Wolfsen de ceremoniële eerste bal had gegooid behoorde het duel aanvankelijk toe aan Amsterdam. In zijn eerste optreden voor UVV begon starter (en voormalig Kinheim-werper) Duko Jansen met een strikeout en zorgde voor drie nullen op rij, maar zag Amsterdam hierna de score openen in de tweede inning. Met twee uit gooide hij vier wijd op Percy Isenia en kreeg toen een 2-run homerun tegen van Kenny Berkenbosch.


...Stijn van der Meer...
...gamewinning honkslag...
(© Foto: Henk Seppen)
In de volgende drie innings hield Jansen Pirates puntloos en gaf niet veel mogelijkheden weg. Hij zorgde weer voor drie nullen op rij in de derde, kreeg een 2-out single tegen van Bas de Jong in de vierde en een lead-off double van Kenny Berkenbosch in de vijfde. In de zesde kwam Amsterdam wel weer tot scoren. Rookie Jesse Aussems, die op zaterdag een honkslag had geslagen in zijn eerste twee Hoofdklasse-slagbeurten, begon de zesde met een honkslag door het midden en bereikte het derde honk na een tweehonkslag van Sidney de Jong. Om een gedwongen loop te creëren kreeg Vince Rooi opzettelijk vier wijd, waarna Sedley Karel werd ingebracht als nieuwe werper. Die begon met een strikeout, maar toen volgde een fout op een 'force play-grounder' van Percy Isenia, die Aussems in staat stelde te scoren. Maar de honken bleven vol achter, want Kenny Berkenbosch werd uitgevangen en Bas Nooij sloot de inning af met een pop-fly op fout gebied.


...Burgemeester Aleid Wolfsen gooit de...
...eerste bal ter opening van het seizoen...
(© Foto: Frans van Elst)
In de zevende inning liet Amsterdam een loper op het derde honk achter. Met één uit kreeg Roelie Henrique vier wijd, stal het tweede honk en schoof op na een doorgeschoten bal, maar toen kreeg pinch-hitter Rachid Gerard drie slag. Hierna werd Jeroen de Haas ingebracht als nieuwe werper om het op te nemen tegen Sidney de Jong. De Haas gooide de laatste vier seizoenen professioneel in de organisatie van de Seattle Mariners, maar werd in het off-season ontslagen. De rechtshander kreeg een groundout van De Jong om de inning mee af te sluiten.

Intussen deed Amsterdam-starter Ben Grover het prima. De rechtshander kreeg de steun van een dubbelspel in de eerste inning, stond slechts drie honkslagen toe in zes innings en liet maar twee lopers in scoringspositie komen. Tussen de derde en vijfde inning schakelde Grover negen van de tien slagmensen die hij zag, waarvan de laatste zeven op rij. In de zesde kreeg hij een lead-off single tegen van Brian Biezen en gooide vier wijd op Austin Weymouth, maar daarna volgden een groundout, pop-fly en strikeout.

En zo begon Amsterdam de tweede helft van de zevende inning met een 3-0 voorsprong. De bal werd toen gegeven aan rookie Jerremyh Angela die debuteerde in de Hoofdklasse als opvolger van starter Ben Grover, die 77 pitches had gebruikt. Angela begon aanvankelijk goed met een vangbal en een strikeout, maar raakte toen volgende slagman Mitchel Koot. De inning had hierna kunnen worden afgesloten, maar de ervaren korte stop Vince Rooi maakte een fout op een grounder van Jirka Bliek, waardoor er lopers op het eerste en tweede honk kwamen. Brian Biezen volgde met een driehonkslag en dat bracht UVV tot op één punt van Amsterdam. Angela werd afgelost door Nick Stuifbergen, die werd begroet met een RBI-single van Austin Weymouth en zo kende het duel ineens een gelijke stand.

UVV kreeg de eerste twee slagmensen op de honken in de achtste, maar hierna schakelde Stuifbergen de volgende twee slagmensen uit en sloot af met een vangbal.

In de negende Amsterdam-beurt werd Bas Nooij geraakt door een worp met één uit en schoof op na een grounder. Roelie Henrique kreeg vervolgens opzettelijk vier wijd en De Haas werd vervangen door Derek Tarapacki, die een groundout kreeg van pinch-hitter Wesley Connor om de inning mee af te sluiten. In de UVV-negende zorgde Stuifbergen voor drie nullen op rij, waaronder twee strikeouts, en dus volgde een verlenging.

In de eerste helft van de tiende schoven de twee tie-break lopers van Amsterdam op na een OSS van Roelie Henrique. Met het eerste honk open gooide Tarapacki op Wesley Connor en schakelde hem met drie slag uit, waarna hij opzettelijk vier wijd gooide op Sidney de Jong om een gedwongen loop op te zetten, maar de inning eindigde toen hij ook een strikeout gooide op Vince Rooi. De tweede helft van de tiende inning kende een zelfde scenario, maar met een ander einde. De tie-break lopers schoven op na een OSS van Norbert Jongerius op nieuwe werper Jurrian Koks en ook Amsterdam koos er hierna voor om te pitchen op de volgende slagman met het eerste honk open. Maar rookie Stijn van der Meer sloeg de bal door het midden voor een honkslag en die stelde Brian Biezen in staat het winnende punt te scoren.

Stand & Programma
Line Score, Box Score & Play-by-Play


...Ton Camue (rechts) begeleidt UVV-icoon Cees Hiele...

...Cees Hiele met Burgemeester Aleid Wolfsen...

...Oud UVV-spelers Ton Camue (met pet) en...
...Tom Stamer (rechts) kijken toe tijdens de activiteiten..

...UVV-jeugdspelers betreden het veld...
...om de spelers van Pirates en UVV te begroeten...

...De Amsterdam-spelers worden geïntroduceerd...

...en daarna worden de UVV-speler voorgesteld...

...Burgemeester Aleid Wolfsen maakt een praatje met jeugdspelers...

...Luisteren naar het volkslied...
(© Foto's: Frans van Elst)Vaessen Pioniers vs. Corendon Kinheim
In Hoofddorp stond Vaessen Pioniers met 6-0 achter in de vijfde inning, maar kwam toen tot een rally van vijf punten en draaide het duel in de zevende inning om in eigen voordeel om met 8-6 te winnen en de eerste zege van het seizoen te boeken.

In de eerste vijf innings had de Kinheim-aanval een goed antwoord op de worpen van de Amerikaanse starter Joey Evans en kwam tot acht honkslagen en zes punten. Evans begon aanvankelijk goed met drie slag op de eerste twee slagmensen in de eerste inning, maar kreeg toen back-to-back doubles tegen met twee uit van Rachid Engelhardt en Björn Henrichs die de score openden voor Kinheim.

In de derde kwam Kinheim tot een rally van nog eens drie runs om de stand op 4-0 te brengen. Met één uit sloeg Mervin Gario een honkslag en Dirk van 't Klooster een tweehonkslag. Om een gedwongen loop te creëren kreeg Bryan Engelhardt opzettelijk vier wijd, maar die beslissing pakte anders uit dan Pioniers wenste. Volgende slagman Ramiro Balentina maakte de honken schoon met een tweehonkslag en bereikte zelf het derde honk op de aangooi. Evans volgde met een strikeout en sloot af met een groundout, maar de bezoekers hadden hun voorsprong opgevoerd.

De vierde inning had mogelijk meer runs in petto voor Kinheim. Met één uit sloeg Marvin Evangelista een honkslag. Daarna, met twee uit, sloeg Mervin Gario een tweehonkslag, maar terwijl Evangelista net het derde honk had gepasseerd was ook Gario op weg daar naar toe en werd er uitgeschakeld om een einde aan de inning te maken.

In de vijfde nam Kinheim een nog comfortabeler voorsprong door nog eens twee keer te scoren. Dirk van 't Klooster kwam op het honk na een fout, waarna Bryan Engelhardt (de Homerun King in de Hoofdklasse van vorig jaar) raaksloeg voor zijn eerste homerun van het seizoen en de stand op 6-0 bracht.

Kinheim-starter Nick Veltkamp zag Pioniers de honken vol krijgen met nul uit in de tweede inning, maar wist toen tegenpunten te voorkomen. Dè Flanegin bereikte het honk na een fout en daarna zorgden Norbert Lokhorst en Jourick Blanco met honkslagen voor volle honken. Maar daarna maakten twee vangballen en een groundout een einde aan de slagbeurt.


...Jean-Paul Gulinck...
...save...
(© Foto: Henk Seppen)
Na een loper te hebben achtergelaten op het tweede honk in de vierde kwam Pioniers terug in de wedstrijd met een 5-run rally in de vijfde. Met één uit sloegen Zerzinho Croes en Jefferson Muzo honkslagen, waarna Gyenuar Lopez vier wijd kreeg. Een honkslag van Mark Duursma produceerde vervolgens twee punten en de honken kwamen opnieuw vol te staan toen Norbert Lokhorst werd geraakt door een worp met twee uit. Jourick Blanco zorgde hierna met een honkslag voor nog eens twee runs en dat betekende het einde voor Veltkamp. Rookie Jorn van Ingen nam het over, maar zorgde weer voor volle honken door pinch-hitter Mark-Jan Moorman met een worp te raken, waarna hij vier wijd gooide op volgende slagman Michael Pluijmers zodat er weer gescoord en Pioniers de achterstand verkleinde naar slechts 6-5. Dion Steijl, ook een rookie, werd snel ingebracht als nieuwe werper en hij sloot de inning af met een vangbal, waardoor Pioniers drie lopers achterliet.

In de eerste helft van de zesde inning zorgde nieuwe Pioniers-pitcher Shane Gnade voor drie nullen op rij, maar kreeg een one-out single tegen van Dirk van 't Klooster in de zevende. De Tsjechische linkshander Jan Řeháček (die donderdag de verliezer was in relief) nam de pitching hierna over, schakelde Bryan Engelhardt met drie slag uit en zag Ramiro Balentina uitgaan na een line drive wat het einde van de inning betekende.

Pioniers nam hierna bezit van de wedstrijd in hun zevende beurt nadat de ploeg twee lopers had achtergelaten in de vorige slagbeurt. Jourick Blanco en Mark-Jan Moorman begonnen met honkslagen en dus ging Kinheim weer naar de bullpen. Arshwin Asjes, die vorig jaar gooide voor DOOR Neptunus, maar in 2010 deel uitmaakte van de Pioniers-staff, werd ingebracht als nieuwe werper. Iedereen was vervolgens safe op een velderskeus-opofferingsstootslag van Michael Pluijmers, maar omdat Asjes ook een foute aangooi maakte op deze actie wist Blanco het gelijkmakende punt te scoren. Door de fout schoven beide lopers uit en dus bezorgde een grounder van volgende slagman Zerzinho Croes Pioniers een 7-6 voorsprong. Met twee uit bracht Gyenuar Lopez Pluijmers binnen met een honkslag, maar werd zelf uitgeschakeld in een rundown toen de bal terugkwam uit het outfield.

Er was ook wat cruciaal honklopen in de eerste helft van de achtste inning voor Kinheim. Pinch-hitter Niels van Weert begon met vier wijd en bereikte het derde honk toen Rachid Engelhardt een tweehonkslag sloeg. En zo had Kinheim lopers op het tweede en derde honk met nul uit. Maar hierna werd Van Weert uitgeschakeld op een 1-2-5 actie na een comeback-grounder van Björn Henrichs en werden pinch-hitters René Cremer en Onno Jansen uitgeschakeld om een einde te maken aan deze scoringskans voor Kinheim. In de 2e8 verzuimde ook Pioniers meer punten te scoren. Mark Duursma begon met vier wijd, waarna Norbert Lokhorst vier wijd kreeg met één uit en de honken vol kwamen toen Skip Visser het honk bereikte na een fout. Maar een binnenhoog en vangbal maakten een einde aan de inning.

In de 1e9 beklom Jean-Paul Gulinck de heuvel voor Pioniers. De linkshander begon met het raken van ex-Pioniers Mervin Gario en gooide daarna vier wijd op Dirk van 't Klooster. Bryan Engelhardt werd vervolgens uitgevangen en Gulinck volgde met drie slag voor Ramiro Balentina en Niels van Weert om de wedstrijd af te sluiten een een save te verdienen.

Stand & Programma
Line Score, Box Score & Play-by-PlayAamigoO ADO Lakers vs. Mr. Cocker HCAW
In Den Haag nam AamigoO ADO Lakers voor de derde keer de leiding in hun 3-game series vs. Mr. Cocker HCAW, maar wist dit keer de voorsprong vast te houden en hun eerste duel van het seizoen te winnen met 4-1.

Hoewel ADO Lakers een 3-run vierde inning had was er een hoofdrol weggelegd voor startende werper Thomas Macy. In zijn debuutwedstrijd in de Hoofdklasse gooide de Amerikaanse rechtshander het hele duel, kwam tot 12 strikeouts en stond slechts vier honkslagen toe. En zo deed Macy iets dat acht jaar lang niet was gezien, een complete 9-inning wedstrijd gooien in een Opening Series van een seizoen! Op 10 april 2004 gooiden twee werpers een complete wedstrijd. Op die dag gooide linkshander Richard Orman een 9-inning 4-0 shutout voor Hoofddorp Pioniers vs. Almere '90 en gooide rechtshander Nick Stuifbergen alle negen innings in een 2-1 overwinning voor Amsterdam Pirates tegen Neptunus.


...Thomas Macy...
...complete wedstrijd...
(© Foto: ADO)
Macy kreeg verschillende honklopers, maar kwam geen moment echt in de problemen. In de eerste inning stond hij een one-out single toe aan Linoy Croes en gooide vier wijd op Randy Reiph met twee uit, maar sloot af met een strikeout. In de derde kreeg hij een lead-off single tegen van Barry Mastenbroek, die opschoof na een OSS en een gestolen honk, maar daar strandde toen Macy opnieuw afsloot met een strikeout. In de vierde stond er een loper op het eerste honk met twee uit en maakte Macy opnieuw een einde aan de beurt via een strikeout. De enige inning waarin de rechtshander een paar problemen had was de vijfde. In die slagbeurt stond hij HCAW's enige punt toe, maar op dat moment leidde ADO met 4-0. Macy gooide vier wijd op Jorin van Amstel en Barry Mastenbroek en zorgde voor volle honken via geraakt werper voor Jasper Keijzer. Hij werd hierna gesteund met een aantal goede verdedigende acties. Eerst sloeg Linoy Croes een grounder, maar die stelde wel Van Amstel in de gelegenheid te scoren. Vervolgens werd Juriën Overman uitgevangen in het rechtsveld. Mastenbroek verliet het derde honk en probeerde te scoren op de klap, maar hij werd op de plaat uitgetikt na een prima aangooi van rechtsvelder Phil Ortez om een dubbelspel te completeren en de inning af te sluiten.

In de zesde inning gooide Macy driemaal drie slag en kreeg toen de steun van een nieuw 'inning-ending double play' in de zevende slagbeurt. In de achtste schakelde hij nog eens drie slagmensen met drie slag uit (en raakte er één) om zijn totaal op te voeren naar 12. In de negende kreeg Macy een honkslag tegen met één uit van Seb Visser, maar daarna volgden twee vangballen, waarbij de laatste kwam op zijn 123ste worp in de wedstrijd.

ADO opende de score in de eerste inning op een ander debuterende Amerikaanse werper, Kyle Putnam. Die kreeg honkslagen tegen van Jaïr Roseburg en Ludwin Obispo en volgde daarna met een wilde worp. Een opofferingsslag van Phil Ortez leverde hierna het eerste punt op.

In de tweede en derde inning maakte ook de HCAW-verdediging een aantal aardige 'plays' en draaide twee dubbelspelen. In de tweede kreeg de thuisploeg de honken vol met één uit toen Anthony Hooi en Remco Seitzinger een honkslag sloegen en Irving Redan vier wijd kreeg. Maar hierna eindigde een line drive van Jaïr Roseburg naar rookie korte stop Barry Mastenbroek in een dubbelspel. In de derde inning werd Ludwin Obispo geraakt door een worp en schoof op na een wilde worp, maar werd op het tweede honk uitgeschakeld bij de completering van een dubbelspel, nadat volgende slagman Phil Ortez was uitgevangen in het linksveld.

ADO kwam hierna tot een rally van drie punten in de vierde inning. Evan Porter opende met een tweehonkslag en Gregory Hassell volgde met een honkslag. Hierna sloeg ook Anthony Hooi een honkslag en bracht een punt binnen. Een grounder van Remco Seitzinger en een opofferingsslag van Irving Redan zorgden daarna voor nog eens twee runs en voerden de stand op naar 4-0.

In de resterende vier innings werd ADO puntloos gehouden en sloeg nog maar één honkslag, terwijl HCAW hun derde dubbelspel in het duel draaide, maar aanvallend niet effectief was op de worpen van winnende werper Thomas Macy.

Stand & Programma
Line Score, Box Score & Play-by-Play

(8 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.