Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 januari 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Rotterdamse prijs voor Diegomar Markwell
English
ROTTERDAM - Oranje-werper Diegomar Markwell won op maandag 16 januari de Rotterdam Sportstad Award voor de Sportman van het Jaar 2011. De linkshandige werper van DOOR Neptunus ontving de meeste stemmen van het publiek dat de afgelopen weken een keuze kon maken sinds de bekendmaking van de nominaties voor de jaarlijkse prijzen.


...Diegomar Markwell...
(© Foto: Henk Seppen)
In het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam presenteerde Wilfried de Jong de bijeenkomst waarop prijzen werden uitgereikt in zeven categoriën.

Diegomar Markwell was één van de drie genomineerden voor de prijs van Sportman van het Jaar. De anderen waren Sjoert Brink (bridge) en Jeroen Hertzberger (hockey). Sinds de prijs in 1986 voor het eerst werd uitgereikt werd die in 1990 en 1999 gewonnen door Robert Eenhoorn, de enige andere honkballer die deze onderscheiding heeft gewonnen. Vanavond was Eenhoorn één van de personen die een prijs uitreikte.

Jeugdhonkballer Jules Peters was genomineerd voor Talent van het Jaar, maar won niet. Die prijs ging naar Laury Vogelzang (karate). Ook genomineerd was Maud Megens (waterpolo).

Edith Bosch (judo) werd gekozen tot Sportvrouw van het Jaar. Sportploeg van het Jaar (die sinds 1986 een recordaantal van zes keer is gewonnen door DOOR Neptunus) ging dit keer naar Rotterdam Volleyball.

De Rotterdamse Coach van het Jaar werd Marjolein van Unen (judo), de Vrijwilliger van het Jaar is Nico Hof (korfbal) en de Gehandicapte Sportprijs ging naar Z&PC Rotterdam (zwemmen, waterpolo).

(16 januari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.