Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Oakland neemt 2-1 voorsprong in ALDS
English
DETROIT, Michigan (USA) - Oakland Athletics sloeg maandagmiddag drie homeruns in Game 3 van de American League Division Series vs. Detroit Tigers om met 6-3 te winnen en een 2-1 voorsprong te nemen in de best-of-five. De reeks wordt dinsdag voortgezet en als Oakland dan opnieuw wint plaatst de ploeg zich voor de American League Championship Series.

Na twee puntloze innings opende Oakland de score in de derde inning. Coco Crisp begon met een honkslag en schoof op na vier wijd voor Josh Donaldson. Nadat de volgende twee slagmensen drie slag hadden gekregen scoorde Crisp toen Yoenis Cespedes het honk bereikte na een fout.

In de vierde inning werden twee runs toegevoegd. Josh Reddick opende met een homerun, waarna Stephen Vogt een driehonkslag sloeg en scoorde op een opofferinsgslag van Coco Crisp.

Maar in de tweede helft van de vierde inning kwamen de Tigers langszij door driemaal te scoren. Torii Hunter begon met een honkslag, waarna Prince Fielder met één uit ook een honkslag sloeg. Victor Martinez zorgde met een tweehonkslag voor het eerste punt, waarna de punt in evenwicht kwam toen Jhonny Peralta een 2-run single toevoegde.

De A's reageerden met drie eigen punten in de volgende inning. Detroit-starter Anibal Sanchez begon met drie slag voor Jed Lowrie, maar kreeg toen een homerun tegen van Brandon Moss. Hierna sloeg Yoenis Cespedes een honkslag en volgde Seth Smith met een nieuwe homerun op Sanchez, die dit seizoen het beste ERA had in de American League. Sanchez werd vervangen door José Alvarez, die drie hitloze innings gooide. Oakland sloeg nog twee hits op Alvarez' opvolger José Veras.

Na driemaal te hebben gescoord in de vierde werd Detroit puntloos gehouden in het restant van het duel. Starter Jarrod Parker werd na vijf innings vervangen, waarna drie relievers nog maar twee honkslagen toestonden.

(7 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.