Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Boston naar League Championship Series
English
ST. PETERSBURG, Florida (USA) - Boston Red Sox won de American League Division Series vs. Tampa Bay Rays na een 3-1 overwinning in Game 4 op dinsdagavond. In de American League Chanmpionship Series ontmoeten de Red Sox de winnaar van de Series tussen Oakland A's en Detroit Tigers, die donderdag wordt beslist.

Tampa Bay nam een 1-0 voorsprong in de zesde inning toen Yunel Escobar begon met een tweehonkslag, opschoof na een grounder en scoorde op een honkslag van David DeJesus.

Boston antwoordde met twee runs met twee uit in de zevende slagbeurt. Nieuwe werper Jake McGee zag pinch-hitter Jonny Gomes een vangbal slaan, maar gooide toen vier wijd op pinch-hitter Xander Bogaerts. Hierna kreeg Will Middlebrooks drie slag, waarna Jacoby Ellsbury een honkslag en Bogaerts naar het derde honk bracht. Een werperswissel volgde en Joel Peralta nam het over. Ellsbury stal hierna het derde honk, maar kon opschuiven na een wilde worp, die Bogaerts in staat stelde het gelijkmakende punt te scoren. Hierna bereikte Victorino het honk via een infield-hit en daarop scoorde Ellsbury, waardoor de BoSox een 2-1 voorsprong namen.

Boston voegde een 'insurance run' toe in de eerste helft van de negende inning. Het was opnieuw de Nederlandse international Xander Bogaerts, die scoorde. Nieuwe werper Fernando Rodney gooide vier wijd op de speler van Aruba, die opschoof na een wilde worp met één uit. De honken kwamen vol te staan toen Jacoby Ellsbury vier wijd kreeg en Shane Victorino werd geraakt door een worp. Hierna nam Chris Archer de pitching over, maar kreeg een opofferingsslag tegen van Dustin Pedroia en dat bracht Bogaerts binnen voor een 3-1 stand.

(8 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.