Grand Slam * Stats & News
Updated: 10 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Mr. Cocker HCAW trekt twee buitenlandse spelers aan
English
BUSSUM - Mr. Cocker HCAW maakte woensdag de komst bekend van twee buitenlandse spelers (beiden met een Europees paspoort), linkshandige werper Ivan Granados en infielder Jesus Latte. De twee spelers arriveren donderdag en zijn 's avonds inzetbaar als het nieuwe seizoen van start gaat. HCAW breidde ook de coachingstaf uit, want oud-speler Robbert Keetelaar is Bullpen Coach geworden.

Ivn Miguel Granados Creazzola (27), die werd geboren in Venezuela, maar een Spaans paspoort heeft, speelde kort professioneel in de organisatie van de Oakland Athletics in 2005 en 2006. In beide seizoenen gooide hij voor de AZL Athletics, het Rookie League-team in de Arizona League. Granados gooide in n wedstrijd in 2005 en een jaar later in slechts twee wedstrijden en stond 6 1/3 inning op de heuvel, waarin hij zevenmaal drie slag gooide. Hij won n van de drie wedstrijden (allen in relief) die hij gooide. Granados ging hierna naar Europa. Hij gooide eerst voor CB Sant Boi en Tenerife Marlins in de Spaanse competitie. De laatste twee seizoenen speelde hij voor T&A San Marino, met wie hij in beide jaren Italiaans kampioen werd. Granados gooide ook voor de nationale ploeg van Spanje, met wie hij vorige maand deelnam aan de World Baseball Classic.

Jesus Armando Latte (25) speelde in Venezuela en in de Italiaanse Serie A. Latte, die eveneens werd geboren in Venezuela, heeft een Italiaans paspoort. In Itali speelde hij vier seizoenen (2008-2011) voor Poviglio. Vorig seizoen speelde hij in Venezuela.

(10 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.