Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Opener Kinheim vs. Pioniers gestaakt wegens mist
English

...Zware mist onderbreekt Opening Day in Haarlem...
(© Foto: Yvonne de Vries)
HAARLEM - De seizoensopener van landskampioen Corendon Kinheim tegen Vaessen Pioniers op donderdagavond in het Pim Mulier Stadion werd kort nadat het duel om 19:30 uur was begonnen onderbroken vanwege binnenkomende mist vanaf de Noordzee. De wedstrijd werd uiteindelijk 35 minuten later gestaakt en opnieuw vastgesteld voor vrijdagavond. En zo werd een nieuwe regel gelijk al op Opening Day effectief. Voor aanvang van dit seizoen werd besloten dat wedstrijden die op donderdagavond afgelast of gestaakt worden automatisch doorschuiven naar de volgende avond. In het verleden werd een dergelijk duel verplaatst naar de daaropvolgende dinsdag.

Hoewel er al mist was ging het duel aanvankelijk op tijd van start. Kinheim-starter David Bergman kreeg een lead-off double tegen van Zerzinho Croes en dat was op dat moment de eerste honkslag van het seizoen 2013. Echter, de bal verdween in de mist, waardoor de umpires besloten het duel te staken. Na een onderbreking van ruim een half uur hing de mistbank nog altijd in het stadion. De umpire-crew besloot het duel definitief te staken en dus volgde uitstel naar vrijdagavond.

Op dit moment lijkt het aannemelijk dat de aangekondigde Opening Day-starters David Bergman (Kinheim) en Mika de Lincel (Pioniers) vrijdagavond weer terugkeren op de heuvel. Het duel gaat om 19:30 uur van start.

(11 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.