Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 februari 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Oranje wint eerste oefenduel
English
PHOENIX, Arizona (USA) - Het Nederlands Honkbal Team speelde dinsdag de eerste van zes oefenwedstrijden in Arizona ter voorbereiding op de Eerste Ronde van de World Baseball Classic in Taiwan.

Op het Spring Training-complex van de San Francisco Giants won Oranje met 6-1 van de Geckos, het honkbalteam van GateWay Community College.

Linkshander Diegomar Markwell was de startende werper in het duel van vandaag en gooide de eerste drie innings. Markwell werd op de heuvel gevolgd door Orlando Yntema (2 innings), Mark Pawelek (1), Jonatan Isenia (1), Wendell Floranus (1) en Leon Boyd (1).

Danny Rombley sloeg een 2-run homerun voor de Nederlandse ploeg in de tweede inning, na een 2-out single van Dashenko Ricardo.

Oranje sloeg slechts zes honkslagen, maar tien slagmensen kregen vier wijd, terwijl er twee werden geraakt door een worp. Twee van de hits werden geslagen door Rombley, die ook een honkslag in de vierde inning en 2-uit-4 was. De overige honkslagen kwamen op naam van Yurendell de Caster (1-uit-2, 3x vier wijd), Kalian Sams (1-uit-2, geraakt werper), Michael Duursma (1-uit-3, vier wijd) en Dashenko Ricardo (1-uit-2).

In de wedstrijd van vandaag speelden ook Dwayne Kemp (0-uit-3), Danny Arribas (0-uit-2), Hainley Statia (0-uit-2, 3x vier wijd), Phildrick Llewellyn (0-uit-2), Curt Smith (0-uit-4, vier wijd), Nick Urbanus (0-uit-2, vier wijd, geraakt werper) en Bas Nooij (0-uit-1, vier wijd).

Meer details worden later toegevoegd wanneer beschikbaar.

(12 februari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.