Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 januari 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Landskampioen Kinheim opent seizoen tegen Pioniers
English
NIEUWGEIN - Landskampioen Corendon Kinheim opent het seizoen 2013 op donderdag 11 april op eigen veld tegen Vaessen Pioniers. De wedstrijd, die om 19:30 uur begint, is het eerste duel van een 3-game series, die wordt voortgezet op zaterdag 13 en zondag 14 april.

DOOR Neptunus, dat vorig seizoen de Holland Series van Kinheim verloor, opent het nieuwe seizoen in het eigen stadion tegen Mamphaey The Hawks, dat vorig seizoen promoveerde naar de Hoofdklasse na winst van de Promotie/Degradatie Play-Off tegen Sparta-Feyenoord.

L&D Amsterdam Pirates, dat vorig jaar werd onttroond als landskampioen, opent met een uitwedstrijd in Den Haag bij ADO Lakers. UVV, dat maar net de Play-Offs miste in 2012, begint in Bussum tegen Mr. Cocker HCAW.

Alle donderdagavond-wedstrijden beginnen weer om 19:30 uur, terwijl de wedstrijden in het weekeinde ook nu weer 14:00 uur als aanvangstijd hebben.

De ploegen die op donderdagavond thuis spelen doen dat ook in de tweede wedstrijd op zaterdag, waarna zondag een uitwedstrijd wordt gespeeld. Deze formule zal het gehele seizoen worden gebruikt.

De laatste wedstrijden van de reguliere competitie staan op de agenda voor zondag 18 augustus. De uit negen wedstrijden bestaande Play-Offs gaat hierna op donderdag 22 augustus van start en wordt afgesloten op zondag 8 september. De best-of-seven Holland Series begint vervolgens op zaterdag 14 augustus.

Vorig jaar begon Corendon Kinheim de Play-Offs met drie nederlagen, veranderde daarna van coaches, schakelde L&D Amsterdam Pirates en Vaessen Pioniers uit en boekte een sweep in vier wedstrijden tegen DOOR Neptunus in de Holland Series om de kampioenstitel te veroveren.

(14 januari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.