Grand Slam * Stats & News
Updated: 18 februari 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Oranje wint tweede duel vs. China
English
PEORIA, Arizona (USA) - Het Nederlands Honkbal Team speelde maandag de tweede van drie oefeninterlands tegen de nationale ploeg van China en won met 8-3. Zaterdag won Oranje het eerste duel met 16-3.

Nederland kwam tot een rally van vier runs in de eerste inning. De eerste vijf slagmensen bereikten allen veilig het honk met een honkslag. Randolph Obuber opende met een driehonkslag, waarna Nick Urbanus volgde met een infield-hit. Hierna sloegen ook Yurendell de Caster, Kalian Sams en Curt Smith een honkslag, waarna Dashenko Ricardo in een dubbelspel sloeg. Dwayne Kemp en Michael Duursma volgden met nog eens twee honkslagen.

Drie runs werden toegevoegd in de derde slagbeurt met als hoogtepunt een tweehonkslag van Michael Duursma. Een opofferingsslag van Dashenko Ricardo zorgde voor het achtste punt in de vierde inning.

In het restant van het duel bereikte de Nederlandse ploeg nog regelmatig het honk, maar wist niet meer tot scoren te komen. Kalian Sams sloeg nog een driehonkslag in de zesde inning, terwijl Curt Smith vier van 18 Nederlandse honkslagen sloeg.

China scoorde de punten in de tweede, vijfde en zevende inning.

De volgende spelers kwamen in actie:
Randolph Obuber (1-uit-5), Nick Urbanus (1-uit-4, 4 wijd), Yurendell de Caster (2-uit-4, geraakt werper), Kalian Sams (3-uit-5), Curt Smith (4-uit-5), Dashenko Ricardo (0-uit-2), Bas Nooij (0-uit-2), Dwayne Kemp (2-uit-5), Michael Duursma (3-uit-5), Danny Rombley (1-uit-2), Hainley Statia (0-uit-2).

(18 februari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.