Grand Slam * Stats & News
Updated: 19 mei 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Texas Rangers roept Jurickson Profar op
English

...Jurickson Profar...
(© Foto: Henk Seppen)
ARLINGTON, Texas (USA) - Jurickson Profar is zondag opgeroepen voor het Major League-team van de Texas Rangers, nadat tweede honkman Ian Kinsler op de '15-day disabled list' werd geplaatst met een een verrekte rechter tussenribspier. Profar was 's avonds al in pak voor de Rangers voor het thuisduel tegen de Detroit Tigers. De korte stop staat te boek als het nummer 1 overall Major League-talent.

Sinds het begin van dit seizoen speelde Profar voor Round Rock Express, het Triple-A team van Texas. Hij speelde in 37 wedstrijden en sloeg .278 (40-uit-144) met zeven tweehonkslagen, twee driehonkslagen en vier homeruns. Profar, die in februari 20 jaar werd, scoorde 27 punten en had 19 binnengeslagen punten.

Vorig seizoen werd Profar in september op opgeroepen naar de big league en speelde toen in negen wedstrijden voor de Rangers. Hij debuteerde op 2 september en sloeg toen een homerun in zijn eerste Major League-slagbeurt. In zijn negen wedstrijden sloeg Profar 3-uit-17. Na de reguliere competitie speelde de korte stop ook voor de Rangers in de American League Wild Card Game tegen de Baltimore Orioles.

Eerder dit jaar voegde Profar zich bij het Nederlands Honkbal Team voor de halve finale van de World Baseball Classic in San Francisco.

(19 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.