Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 september 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Tampa Bay naar Wild Card Play-Off
English
ARLINGTON, Texas (USA) - Tampa Bay Rays gaat spelen tegen Cleveland Indians in de one-game American League Wild Card Play-Off woensdagavond in Cleveland. Maandagavond wonnen de Rays met 5-2 bij Texas Rangers in de 163 wedstrijd van het seizoen, oftewel een beslissingswedstrijd, om beslag te leggen op de tweede Wild Card.

Twee weken geleden leken de Rays nog een comfortabele positie te hebben voor de Wild Card, maar toen streden er nog vijf andere ploegen om de plek. In de afgelopen dagen passeerden de Indians de Rays, terwijl de Rangers langszij kwamen op de laatste speeldag van de regulier competitie om de beslissingswedstrijd af te dwingen.

De Rays sloegen onmiddellijk in de eerste inning toe toen Wil Myers vier wijd kreeg met één uit en scoorde op een opofferingsslag van Delmon Young.

Twee runs werden toegevoegd in de derde slagbeurt. Desmond Jennings opende met vier wijd, waarna Evan Longoria homerde met twee uit.

Texas pakte een punt terug in de 2e3 toen Craig Gentry begon met een honkslag en scoorde op een one-out single van Ian Kinsler.

Na twee puntloze innings scoorden beide ploegen in de zesde slagbeurt. Met één uit en na een werperswissel sloeg Longoria een tweehonkslag voor de Rays. Hij schoof op na een grounder en bracht de stand even later op 4-1 toen pinch-hitter David DeJesus een tweehonkslag sloeg.

In de 2e6 sloeg Elvis Andrus een honkslag met één uit, stal het tweede honk en scoorde op een tweehonkslag van Alex Rios.

Tampa Bay voegde een 'insurance run' toe in de eerste helft van de negende. Sam Fuld begon met een honkslag en schoof op na een grounder. Hij stal vervolgens het derde honk en kon scoren toen werper Tanner Scheppers (die de inning in relief begon) een foute aangooi maakte.

(30 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.