Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 maart 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar


Rick van den Hurk opent Koreaans seizoen met winst
English
DAEGU (Zuid-Korea) - De Nederlandse profwerper Rick van den Hurk is zijn nieuwe seizoen in de Korean Baseball Organization met een overwinning. Op zondag (30 maart) was Van den Hurk de startende en winnende werper voor de Samsung Lions tegen de Kia Tigers. De Lions wonnen met 8-5. Op zaterdag openden de Lions het nieuwe seizoen met een 2-1 nederlaag vs. de Tigers.

Voor eigen publiek gooide de Nederlandse rechtshander zondag de eerste vijf innings voor de Lions, met wie hij vorig jaar Zuid-Koreaans kampioen werd, de derde opeenvolgende titel voor de ploeg. Van den Hurk kwam tot vijf strikeouts, gaf vier vrije lopen weg en stond drie honkslagen toe in zijn eerste start van het seizoen.

In Daegu Stadium, werd Van den Hurk in de eerste inning gesteund met twee punten, dankzij een 2-run homerun van Yamaico Navarro, maar moest toen zelf drie runs incasseren in de derde slagbeurt. Echter, de Lions hernamen de leiding weer in de tweede helft van de vierde inning. Via een rally van vier punten werd de stand toen op 6-3 gebracht.

(30 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.