Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 december 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

European Crepaldi 'out for season'; Taiwanees Training Team wint weer
English
TAICHUNG (Taiwan) - De Italiaanse werper Filippo Crepaldi zal niet meer in actie komen voor Team Europe tijdens de Asia Winter Baseball League. Op dinsdag werd de rechtshander op zijn hoofd geraakt door een comeback line drive op wat pas zijn derde worp in de wedstrijd was. Hij had het werpen overgenomen in de tweede helft van de derde inning in de wedstrijd tegen het professionele Taiwan Beer CPBL Team. Zijn derde worp werd recht naar hem teruggeslagen en raakte hem net boven zijn rechteroor. Hoewel hij een poging deed kon hij niet voorkomen dat hij werd geraakt, waarbij hij zijn linkerenkel vedraaide terwijl hij op de grond viel. De bal sprong vanaf zijn hoofd richting derde honkman Rashid Gerard, die de bal fielde, waarna de wedstrijd werd stil gelegd. Crepaldi werd onmiddellijk verzorgd en naar een ziekenhuis gebracht waar geen serieuze blessures werden geconstateerd aan zijn hoofd.

Aanvankelijk werd gedacht dat de verzwikking van zijn enkel ook meeviel, maar dat blijkt nu een zwaardere blessure te zijn. En daardoor zal hij niet meer in actie komen in het restant van het seizoen in de Asia Winter League, die op 20 december wordt afgsloten. Woensdag (2 december) zei Europa's Manager Gilberto Gerali dat Crepaldi ''op het moment OK is, maar dat hij niet meer in staat zal zijn in het toernooi te gooien''.

Stand
#TeamGWLT
1Chinese Taipei Training Team4310
2NPB Team4211
3CPBL Team4112
KBO Team4112
5Team Europe4031
Vandaag was de Europese ploeg vrij, maar de andere vier teams kwamen wel in actie. Het sterke Chinese Taipei Training Team won met 9-2 tegen de professionals van het Taiwan Beer CPBL Team. Daarmee boekte de Taipei-ploeg hun derde overwinning om op de eerste plaats te blijven staan. Voor het CPBL Team was dit de eerste nederlaag. Voor vandaag had het team eenmaal gewonnen en speelde tweemaal gelijk.

In de avond wonnen de professionals van het NPB Team (Japan) met 7-1 tegen de profs van het KBO Team (Zuid-Korea).

De Europese ploeg speelt de volgende wedstrijd op donderdag (3 december), aanvang 12 uur lokale tijd (5 uur 's morgens Nederlandse tijd). De ploeg ontmoet dan voor de tweede keer het sterke professionele NPB Team.

(2 december)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.