Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 mei 2017
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2017
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2017 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Robert Bos)

Pitcher Bayron Cornelisse gaat voor DSS spelen
English

HAARLEM / HOOFDDORP - Pitcher Bayron Cornelisse zal in de rest van het Hoofdklasse-seizoen uitkomen voor het Haarlemse DSS. De rechtshander begon het seizoen op het roster van Hoofddorp Pioniers.

...Bayron Cornelisse...
(© Foto: Robert Bos)
DSS en Pioniers hebben de transfer beide bevestigd op zondag (7 mei). De transfer zal de komende dagen worden afgerond, zodat Cornelisse gerechtigd wordt uit te komen voor DSS in de komende reeks tegen Pickles UVV, die donderdag van start gaat.

Vorig seizoen speelde Cornelisse, die ook uitkomt voor het Nederlands Honkbal Team, voor Curaçao Neptunus. Daar gooide hij in 23 wedstrijden als reliever en was 3-3 zonder saves met 25 strikeouts in 26 innings en sloot af met een 1.38 ERA.

Na afloop van het seizoen 2016 keerde Cornelisse terug naar Hoofddorp Pioniers, voor wie hij ook al speelde sinds 2012, voordat hij na het seizoen 2015 naar Neptunus vertrok.

Tijdens het oefenseizoen van dit jaar had Cornelisse een aantal heuveloptredens voor Pioniers, maar in april gingen beide partijen uit elkaar voor aanvang van de competitie.

De transferperiode die volgt na afloop een seizoen eindigt op 1 november. Echter, volgens de reglementen kunnen spelers hierna ook nog van club veranderen wanneer beide betrokken verenigingen akkoord gaan met de transfer. De Bond moet de transfer daarna nog goedkeuren.

(7 mei)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2017 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.