Grand Slam * Stats & News
Updated: 10 maart 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Weersomstandigheden verstoren oefenwedstrijden
English

HAARLEM / BUSSUM / HOOFDDORP / ROTTERDAM / OOSTERHOUT - De voorspellingen kwamen uit, want er was zondag (10 maart) een bijzonder stevige wind, het was koud en zeer regenachtig en dus werden alle oefenwedstrijden, waarbij Hoofdklasse-teams waren betrokken, afgelast.

...Afgelast...
(© Foto: Henk Seppen)
Voor vandaag had het KNMI een storm-waarschuwing uitgegeven voor de vierde zuidelijkste provincies van het land. In de provincies Noord-Brabant en Limburg werd windstoten gemeten van meer dan 120 kmu en dat is voor ons land bijzonder zeldzaam. Hierdoor was er in Limburg ook lange tijd geen treinverkeer mogelijk. Vanwege de extreem harde windstoten vertrokken er tot laat in de middag ook geen vliegtuigen van Eindhoven International Airport, het tweede grootste vliegveld in ons land. Echter, binnenkomende vliegtuigen konden gewoon landen.

Met bovenstaande en een gemiddelde temperatuur van ongeveer zes graden was het voor niemand een verrassing dat er vandaag niet kon worden gehonkbald.

Van de zes geplande wedstrijden waren er twee zaterdag reeds geschrapt. De overige vier wedstrijden werden vandaag afgelast.

In Haarlem had DSS een double-header op het programma staan tegen twee verschillende ploegen RCH-Pinguïns en Quick Amersfoort.
In Bussum zou HCAW weer in actie komen tegen Solingen Alligators uit Duitsland. De twee teams speelden zaterdag een wedstrijd van zeven innings.
In Hoofddorp had Meerlease Pioniers een ontmoeting gepland tegen hun tweede team, Omron Pioniers.

Op zaterdag werd de wedstrijd tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates, die vandaag in Rotterdam gespeeld zou worden, reeds afgelast.
Ook op zaterdag besloten Twins Oosterhout en Hoboken Pioneers (België) om vandaag niet te spelen in Oosterhout nadat zij negen innings konden spelen in Hoboken.

(10 maart)

Complete Programma's Oefenseizoen, Reguliere Competitie, Internationale Toernooien en Meer
Voorlopige Rosters Hoofdklasse
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.