Grand Slam * Stats & News
Updated: 1 april 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Hoofddorp Pioniers heeft geslaagd weekeinde in Nijmegen
English

NIJMEGEN - Meerlease Pioniers werkte een geslaagd trainingsweekeinde af in Nijmegen op het veld van De Hazenkamp. Op zaterdag (30 maart) speelde de ploeg een wedstrijd. De volgende dag werden twee wedstrijden gespeeld.

Pioniers reisde naar Nijmegen om te spelen tegen De Hazenkamp, dat tot en met vorig seizoen 30 jaar lang het Jan van de Vegte Memorial Toernooi organiseerde. Pioniers was vele jaren één van de deelnemers aan het evenement.

Op zaterdag kwam Pioniers tot een ruime 18-1 winst tegen het tweede team van De Hazenkamp. Lars Huijer (4 innings), Nick Loos (2 innings) en catcher Damian Melis (1 inning) gooiden voor Pioniers.

Op zondag speelde Pioniers tegen het Apeldoornse WSB en verloor met 8-6 na een slechte start. Gilian van Lith (1 inning), Daniel Vos (4 innings) en Nathan Diaby (2 innings) gooiden in dit duel voor Pioniers.

Later in de middag speelde Pioniers tegen de hoofdmacht van De Hazenkamp en won met 8-1. Dit keer startte Luuk ter Beek en gooide vier innings. Lars Broersen gooide daarna de volgende twee innings. Omdat de ploeg geen werpers meer had voor de laatste inning gooide 3e Honk Coach (en voormalig werper) Theo Geerman voor Pioniers.

Op dinsdag wordt de pitching-staf van Pioniers uitgebreid met een Amerikaanse pitcher.

(31 maart)

Complete Programma's Oefenseizoen, Reguliere Competitie en Meer
Voorlopige Rosters Hoofdklasse
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.