Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 september 2020
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2020
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2020 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Zaterdag-wedstrijd Amsterdam Pirates vs. Neptunus uitgesteld
English

AMSTERDAM - Game 2 van de 3-game series tussen L&D Amsterdam Pirates and Curaçao Neptunus, die op het programma stond voor zaterdag 12 september, is uit voorzorg uitgesteld vanwege een mogelijk geval van het coronavirus. De wedstrijd maakt deel uit van de opening series van de tweede helft van het seizoen. De twee beste teams uit deze Poule plaatsen zich voor de Holland Series. Donderdagavond draaide Neptunus een achterstand om in een 7-4 winst in de opener.

Op hun website plaatste Amsterdam Pirates vandaag (vrijdag 11 september) het volgende bericht:
,,De playoff wedstrijd L&D Amsterdam - Neptunus van zaterdag 12 september is uitgesteld naar dinsdag 15 september. Een drietal spelers uit onze selectie heeft symptomen die mogelijk zouden kunnen wijzen op corona. Totdat testresulten beschikbaar zijn blijven zij in thuisquarantaine, conform het geldende protocol. Omdat er een mogelijke relatie bestaat tussen de drie incidenten in het team, willen we de uiterste voorzichtigheid betrachten. Daarom heeft de KNBSB, op verzoek van Amsterdam Pirates besloten de wedstrijd van zaterdag uit te stellen. Kaartjes voor de wedstrijd blijven geldig.''

De double-header van het softbalteam van Amsterdam Pirates bij Sparks Haarlem in de Golden League, die eveneens op het programma stond voor zaterdagmiddag, is ook uitgesteld.

Vorige maand werden drie wedstrijden van Hoofddorp Pioniers uitgesteld vanwege een geval van het coronavirus. Toen werden twee wedstrijden van Pioniers tegen Silicon Storks en één wedstrijd tegen L&D Amsterdam Pirates naar een andere datum verplaatst. Ook werden toen twee wedstrijden van het tweede team van Pioniers tegen het tweede team van Twins Oosterhout verschoven.

(11 september)Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2020 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.