Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 september 2020
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2020
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2020 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Zondag- en dinsdag-wedstrijd Amsterdam Pirates vs. Neptunus ook uitgesteld
English

AMSTERDAM - L&D Amsterdam Pirates maakte vanavond (zaterdag 12 september) bekend dat de geplande wedstrijd van zondag en de inhaalwedstrijd van dinsdag tegen Curaçao Neptunus zijn uitgesteld vanwege een geval van het coronavirus. De vereniging maakte bekend dat twee personen positief zijn getest. Uiteraard worden om privacy-redenenen de namen van de betrokkenen niet bekend gemaakt.

Op vrijdag maakte de club bekend dat het duel van zaterdag uit voorzorg was afgelast vanwege een mogelijk geval van het virus. De wedstrijd, de tweede uit de 3-game opening series van de tweede helft van het seizoen, werd uitgesteld naar dinsdagavond. Maar nu zijn Game 3 van zondag plus de voor dinsdag vastgestelde inhaalwedstrijd van het programma gehaald. Nieuwe speeldata zijn nog niet bekend.

De twee ploegen openden hun reeks op donderdagavond. Neptunus kwam toen terug van een achterstand en won met 7-4.

De twee beste teams uit de Top-4 Poule plaatsen zich voor de Holland Series.

Op hun website plaatste Amsterdam Pirates vanavond (zaterdag 12 september) het volgende bericht:
,,Wedstrijden L&D Amsterdam - Neptunus uitgesteld wegens corona.
Helaas zijn er bij L&D Amsterdam twee personen positief getest voor het coronavirus. Dit betekent dat er nu door de GGD bron- en contactonderzoek wordt uitgevoerd. Totdat bekend is wat de adviezen zijn van de GGD, komt L&D Amsterdam niet samen. Daarom wordt de wedstrijd van morgen en dinsdag tegen Neptunus afgelast.''

Op zaterdag werd ook de double-header van het softbalteam van Amsterdam Pirates bij Sparks Haarlem in de Golden League, uitgesteld.

Vorige maand werden drie wedstrijden van Hoofddorp Pioniers uitgesteld vanwege een geval van het coronavirus. Toen werden twee wedstrijden van Pioniers tegen Silicon Storks en één wedstrijd tegen L&D Amsterdam Pirates naar een andere datum verplaatst. Ook werden toen twee wedstrijden van het tweede team van Pioniers tegen het tweede team van Twins Oosterhout verschoven.

(12 september)Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2020 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.