Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 juli 2021
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2021
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2021 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Video: MLB Video)

Ozzie Albies toegevoegd als non-starter voor Major League All Star Game
English

NEW YORK, New York / DENVER, Colorado (USA) - Op zondag (4 juli) zijn de reserves en pitchers bekend gemaakt voor de Major League All Star Game, die wordt gespeeld op dinsdag 13 juli in Coors Field, het stadion van Colorado Rockies in Denver. Onder de spelers die werden toegevoegd aan de rosters van de American League en National League All Star Teams was Ozzie Albies. De op Curaçao geboren tweede honkman van Atlanta Braves staat op het roster van het National League All Star Team.

...Ozzie Albies slaat 5 hits (2 HRs) met 7 RBI's voor Atlanta...
(© MLB Video)
Op donderdag werden de starters bekend gemaakt voor de 91e All Star Game. Xander Bogaerts (Boston Red Sox) staat in de startende line-up als korte stop van het American League All Star Team.

Vorig jaar werd de All Star Game plus alle omringende activiteiten, zoals de Futures Game, Home Run Derby en All Star Celebrity Softball Game afgelast wegens maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Al deze evementen zouden toen plaatsvinden in Dodger Stadium, het stadion van Los Angeles Dodgers. In plaats daarvan is Los Angeles nu volgend jaar de gastheer.

Ozzie Albies was één van de drie finalisten voor de tweede honk-positie in de National League. Hij eindigde op de tweede plaats in de tweede fase van de stemmingsprocedure achter Adam Frazier (Pittsburgh Pirates), die de startende tweede honkman zal zijn.

Momenteel is Albies de vierde beste slagman van Atlanta Braves met een .265 slaggemiddelde. Maar hij leidt het team met 83 honkslagen, één meer dan Freddie Freeman, die de startende eerste honkman zal zijn voor de National League. Albies voert Atlanta ook aan met 59 binnengeslagen punten, acht meer dan Ronald Acuña, Jr., die één van de startende outfielders zal zijn in de All Star Game. Met zijn 59 RBI's neemt Albies de tweede plaats in de National League in, één minder dan Adam Duvall (Miami Marlins). Albies heeft ook de meeste tweehonkslagen (23) en driehonkslagen (5) van het Atlanta-team en neemt de derde plaats in met 15 homeruns achter Acuña (23) en Freeman (17). En hij is tweede met 13 gestolen honken, drie minder dan Acuña.

Afgelopen woensdag (30 juni) sloeg Albies 5-uit-6, waaronder twee homeruns, scoorde vier punten en sloeg er zeven binnen voor Atlanta in een 20-2 winst tegen New York Mets.

De 24-jarige Albies speelt sinds 2017 in de Major League toen hij debuteerde voor Atlanta. Tot en met zondag speelde hij in 485 wedstrijden in zijn vijfjarige loopbaan en sloeg 533 honkslagen, waaronder 75 homeruns. Dit wordt zijn tweede All Star Game. Hij was ook een non-starter in 2018 toen de Game werd gespeeld in Washington, DC.

(4 juli)Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2021 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.