Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 augustus 2021
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2021
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2021 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto's: Robert Bos)

Startende Werpers voor dinsdagavond
English

AMSTERDAM - De startende werpers zijn bekend voor de enige wedstrijd die voor dinsdagavond (17 augustus) op het programma staat.

Op dinsdagavond, in Amsterdam, staan koplopers Curašao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates tegenover elkaar in de laatste wedstrijd van hun 3-game series. Vanwege de deelname van beide teams aan het toernooi om de European Champions Cup vorige maand in TsjechiŰ werden deze wedstrijden vastgesteld voor drie opeenvolgende dinsdag-avonden.

Rechtshander Gio de Graauw (4-0) zal de starter zijn voor het thuisspelende Amsterdam Pirates, terwijl rechtshander Aaron de Groot (2-1) de heuvel zal beklimmen voor Neptunus.

...Gio de Graauw & Aaron de Groot...
(© Foto's: Robert Bos)
Beiden waren ook de startende werpers in de eerste wedstrijd op 3 augustus. De Graauw startte daarna ook in de tweede wedstrijd op 10 augustus. In dat duel startte Kaj Timmermans voor Neptunus.

De voorgaande twee wedstrijden eindigden in een shutout-overwinning voor Amsterdam Pirates. In het eerste duel won de landskampioen op eigen veld met 1-0. In de tweede wedstrijd in Rotterdam won Pirates met een 6-0 stand.

Aanstaande donderdagavond beginnen de acht teams in de Hoofdklasse aan hun laatste 3-game series van de reguliere competitie.

Op 2 september openen de teams uit de Top-4 de best-of-five Play-Offs (nr. 1 vs. nr. 4 en nr. 2 vs. nr. 3), terwijl de onderste vier ploegen beginnen aan hun reeks van negen wedstrijden.

Zoals altijd kunnen de starters wijzigen op de wedstrijddag.

(16 augustus)

Live play-by-play
LivestreamsBedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2021 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.