Grand Slam * Stats & News
Updated: 3 april 2023
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2023
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2023 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

DSS/Kinheim sluit oefenseizoen af met vijfde winst
English

HAARLEM - DSS/Kinheim sloot het oefenseizoen op zondag (2 april) op eigen veld af met een 6-3 winst tegen Quick Amersfoort. De eerste ontmoeting tussen de twee teams op zaterdag in Amersfoort verregende. Voor Quick was dit pas de tweede oefenwedstrijd.

Met de winst boekte DSS/Kinheim de vijfde overwinning en werd daarmee één van de twee teams die ongeslagen bleef in het oefenseizoen. UVV, dat vandaag tweemaal won in het Frank Maduro Toernooi in Hoofddorp, sloot eveneens af met een 5-0 'record'.

Quick Amersfoort zette vandaag zeven werpers in, DSS/Kinheim gebruikte er zes.

DSS/Kinheim opende de score in de tweede inning op starter Jack Wagner toen Mees Robberse (honkslag) scoorde na een honkslag van Matis Crouwel. Echter, Quick kwam langszij in de derde inning op Donny Breek, die startte voor DSS/Kinheim en drie innings gooide.

De thuisploeg hernam de leiding onmiddellijk in de 2e3 op nieuwe werper Brian van Laar. Julian Toppen sloeg toen een tweehonkslag en driemaal vier wijd leidde tot het punt.

DSS/Kinheim voegde weer twee punten toe in de vijfde op Riley Gonesh. Urving Kemp, Mees Robberse en Matis Crouwel kregen toen allemaal vier wijd. Infield-hits van Amarensio Franka en Nick Hofer zorgden vervolgens voor de punten.

De Haarlemse ploeg scoorde opnieuw tweemaal in de zevende op Joel Martis. Dit keer sloeg Marcel Tolenaars een honkslag, schoof op na een fout en scoorde op een grounder van Amarensio Franka. Even later zorgde tweemaal vier wijd voor volle honken en doordat Sem Kuijper werd geraakt door een worp kon de stand worden opgevoerd naar 6-1.

Donny Breek werd op de heuvel in de vierde inning opgevolgd door Martijn Schoenderwoerd, die twee innings gooide. Daarna gooiden Rick Rizvić, Finn Blokker, Jemail Streedel en Robyn Clara allemaal één inning. Met een 6-1 achterstand scoorde Quick tweemaal op Streedel in de achtste inning.

Op donderdagavond (6 april) opent DSS/Kinheim het nieuwe seizoen met een uitduel bij Curaçao Neptunus. Quick Amersfoort begint eveneens 'on the road' en opent bij Hoofddorp Pioniers.

(2 april )Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2023 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.