Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 april 2023
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2023
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2023 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Thuis-opener RCH-Pingu´ns tegen UVV opnieuw afgelast
English

HEEMSTEDE - De thuis-opener van het nieuwe seizoen 2023 tussen RCH Memorie Sieraden tegen UVV is op vrijdagavond (7 april) wederom afgelast.

Aanvankelijk zou het duel op donderdagavond worden gespeeld op het thuisveld van RCH-Pingu´ns in Heemstede, maar werd toen vroeg in de avond afgelast wegens regen de conditie van het speelveld. Op dat moment was de wedstrijd tegen UVV de enige die nog op het openings-schema stond, want de overige drie wedstrijden werden eerder op de dag al afgelast. De vier wedstrijden werden allemaal opnieuw vastgesteld voor vanavond, maar in de late namiddag werd duidelijk dat het veld nog altijd onbespeelbaar was na de regen van de voorgaande dagen. De wedstrijd is nu opnieuw vastgesteld voor komende dinsdagavond (11 april).

Voor de wedstrijd van vanavond had UVV de startende rotatie gewijzigd. Rookie rechtshander Allard Helms, die de starter zou zijn in Game 3 op zondag, was verschoven naar vanavond. Linkshander Aaron Isenia, die was aangekondigd als starter voor de opener op donderdag, zou nu op zondag gaan starten.

Door de afgelasting van vanavond werd UVV's nieuwe startende rotatie wederom ietwat aangepast. De ploeg opent het seizoen nu op eigen veld in Vleuten op zaterdag met rechtshander Jurjen van Zijl als startende werper, die al voor deze home-opener was aangewezen. Op zondag volgt Game 2 in Heemstede en blijft Aaron Isenia, die al naar dit duel was verschoven, de starter. Allard Helms is nu de starter op dinsdagavond in het inhaalduel in Heemstede.

RCH-Pingu´ns wijzigt de rotatie voor de twee wedstrijden in het weekeinde niet en dat betekent dat rechtshander Juan Carlos Sulbaran zal starten op zaterdag en rechtshander Jeremy Young op zondag. Rechtshander T'sean Martina was aangekondigd als starter voor donderdag en zou ook vanavond de starter zijn geweest. Wie de starter zal zijn in het inhaalduel op dinsdag is nog niet bekend.

Dit seizoen maakt UVV een rentree in de hoogste afdeling. De ploeg speelde in 2017 voor het laatst in de Hoofdklasse. Toen degradeerde UVV naar de Eerste Klasse.

(7 april)

Rosters
Live play-by-play & live-streams


RCH Memorie Sieraden - UVV afgelast (veld)
123456789RHE
UVV -000
RCH Memorie Sieraden -000
pitcher UVVinn.SOBBHRER
Allard Helms (aangekondigde starter)------

pitcher RCH-Pingu´nsinn.SOBBHRER
T'sean Martina (aangekondigde starter)------
Stand
Uitslagen
Programma
Team Rosters
Aangestelde Umpires:
HP-Paul Timmermans, 1B-Bernard Flohr, 3B-Olav Steijger.
Aangestelde Official Scorer-Dieks Bannink.
Aangestelde Play-by-Play Scorer-Dennis Duin.
Public Address Announcer-.
Scoreboard Operator-.
Geplande Aanvangstijd-19:30 uur.
Speeltijd-0:00 uur.
Locatie-Heemsteedse Sportparken, Heemstede.

Game Notes:
Opening Night Seizoen 2023.
Wedstrijd in de middag afgelast wegens veldcondities na regen in voorgaande dagen en opnieuw vastgesteld voor dinsdag 11 april om 19:30 uur in Heemstede.
Wedstrijd stond aanvankelijk op het programma voor donderdag 6 april, maar toen in het begin van de avond afgelast wegens regen en veldcondities en opnieuw vastgesteld voor vanavond.Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2023 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.