Grand Slam * Stats & News
Updated: 25 maart 2024
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2024
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2024 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Bijna alle oefenwedstrijden op zondag verregend
English

HOOFDDORP / HEEMSTEDE / VLEUTEN / OOSTERHOUT / ROTTERDAM - Bijna alle geplande oefenwedstrijden op zondag (24 maart), waarbij Hoofdklasse-teams waren betrokken, werden afgelast vanwege de veldcondities na soms hevige regen in de voorgaande nacht of vroege ochtend. Of vanwege de koude condities. Allemaal om blessures te voorkomen. Slechts één duel kon gedeeltelijk worden gespeeld.

De vier resterende wedstrijden van het Ringvaart Toernooi in Heemstede en de drie resterende wedstrijden van het Frans van Elst Toernooi in Vleuten werden afgelast. In Hoofddorp werd het duel tussen Hoofddorp Pioniers en Quick Amersfoort geschrapt. En in Oosterhout werd de double-header van Oosterhout Twins tegen hun tweede team afgelast vanwege de weersomstandigheden.

Nadat duidelijk was dat het veld van UVV in Vleuten niet bespeelbaar zou zijn voor de resterende wedstrijden van het Frans van Elst Toernooi, besloten Curaçao Neptunus en Hamburg Stealers hun geplande wedstrijd te verplaatsen naar Rotterdam in de middag. En zo verhuisden de twee ploegen, samen met Umpires John Beltman en Niek Elshof van Vleuten naar het complex van Neptunus. Daar konden zes innings worden gespeeld, voordat de wedstrijd werd gestaakt wegens regen. Neptunus won met 6-4.Komende dinsdagavond is een extra duel aan het programma toegevoegd, want Amsterdam Pirates ontvangt dan DSS/Kinheim.

Komende donderdagavond ontvangt Quick Amersfoort Eerste Klasser Jeka.

Komend weekeinde organiseert Hoofddorp Pioniers hun tweede editie van het internationale Frank Maduro Toernooi. Pioniers neemt daaraan deel met het eerste en tweede team. Zij krijgen gezelschap van Quick Amersfoort, Storks (Eerste Klasse), Hoboken Pioneers (België, Hamburg Stealers en Paderborn Untouchables (beide Duitsland).

RCH-Pinguïns neemt deel aan het internationale J.C.J. Mastenbroek Toernooi, georganiseerd door Tex Town Tigers in Enschede. De andere deelnemende ploegen zijn Bears, Onze Gezellen, Sparks Haarlem en Zürich Barracudas (Zwitserland).

Amsterdam Pirates en Oosterhout Twins reizen naar België om deel te nemen aan het internationale Johan Veraghtert Tournament op de velden van Borgerhout Squirrels en Deurne Spartans. Andere deelnemers zijn Brasschaat Braves (België) en Cologne Cardinals (Duitsland).

HCAW reist naar Bonn in Duitsland voor een trainingskamp en twee wedstrijden tegen Bonn Capitals.

DSS/Kinheim en Curaçao Neptunus spelen op zaterdag een double-header in Haarlem.

De reguliere competitie in de Hoofdklasse begint op donderdagavond 11 april.

(24 maart)

Compleet Programma & UitslagenBedankt voor het bezoeken van deze site.
Copyright © 1997-2024 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.