Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 oktober 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal Heren
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Europese Super Cup in ItaliŽ
English
BREGENZ (Oostenrijk) - In de laatste update noemt de European Softball Federation de locatie voor het toernooi om de Europese Super Cup.

Op het moment staat Pianoro op de lijst als speelstad voor de tweede editie van de Europese Super Cup, waarom wordt gestreden van 26-31 augustus. Het kleine plaatsje Pianoro ligt ten zuiden van Bologna in ItaliŽ en is de speelstad van Pianoro Softball Club en de vrouwenploeg van Blue Girls, dat uitkomt in de Italian Softball League, de Italiaanse Hoofdklasse. Tijdens het Congres van de ESF in februari in SloveniŽ zal de uiteindelijke goedkeuring moeten komen voor de locatie.

Dit jaar won het Deense Hurricanes de eerste Europese Super Cup na een 7-2 winst in de finale op Lupi Roma (ItaliŽ). De Nederlands ploegen Spikes en Storks eindigden respectievelijk op de derde en vierde plaats, na verslagen te zijn door Hurricanes met 9-0 en 8-0. DVH, de landskampioen van 2011, eindigde op de zevende plaats. Zestien ploegen namen dit jaar deel aan het evenement, dat in Praag werd gehouden.

Volgend jaar zal het Europees Kampioenschap Heren Softbal in TsjechiŽ worden gehouden op de bekende locatie in HavlŪčkův Brod. Maar ook hiervoor moet het Congres nog de uiteindelijke goedkeuring uitspreken.

(13 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.