Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 december 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal Heren
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Internationaal Pre-Season Paastoernooi Spikes krijgt vorm
English
SPIJKENISSE - In het off-season bereiden alle softbal- en honkbalclubs zich uiteraard weer voor op het nieuwe seizoen. Voor een aantal clubs hoort daar ook de voorbereiding bij van het organiseren van (internationale) toernooien die op de agenda staan voor de start van het nieuwe seizoen.

En van die clubs is Spikes, dat in maart tijdens Pasen op hun complex een Internationaal Heren Softbal Toernooi gaat organiseren. Het Pre-Season Paastoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 maart.

Aan het evenement zal worden deelgenomen door acht teams, die in twee dagen op twee velden 20 wedstrijden zullen spelen.

Het deelnemersveld bestaat op het moment uit Gladsaxe Softball Club (Denemarken), twee teams van Žraloci Ledenice (Tsjechi), het Nederlands B-Team, vice-landskampioen BioSilk Quick Amersfoort, Adegeest en het organiserende Spikes, die allen hun komst naar Spijkenisse hebben bevestigd. Een achtste ploeg zal later bekend worden gemaakt. Met deze deelname is een aantrekkelijk toernooi gegarandeerd en kunnen de fans een aantal zeer interessante mannensoftbal-wedstrijden tegemoet zien.

Gladsaxe is n van de grootste en succesvolste softbalverenigingen in Denemarken, die uitkomt in de hoogste afdeling, terwijl Ledenice n van de leidende teams is in de ExtraLiga, de hoogste klasse in Tsjechi.

Op de eerste speeldag worden ook de teamfoto's gemaakt van de teams van het organiserende Spikes, terwijl 's avonds de jaarlijkse Start of the Season Party op de lijst staat. Na afloop van het internationale toernooi op zondag is er maandag nog het Gehaktballen-Softbaltoernooi voor recreanten en Paaseieren zoeken voor kinderen.

Spikes is al vele jaren n van de toonaangevende clubs in het mannensoftbal en speelt op het hoogste niveau. Daarnaast heeft Spikes door de jaren heen een aantal keer deelgemomen aan Europa Cup Toernooien en heeft het spelers in de selectie (gehad) die uitkwamen voor het Nederlands Mannen Softbal Team, maar ook voor de Belgische Nationale Ploeg.

(20 december)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.