Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 december 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Nominatie voor Tex Town Tigers
English
HENGELO - De softbalploeg van Tex Town Tigers is wederom genomineerd voor de prijs van Sportploeg van het Jaar in de Provincie Overijssel.

In augustus veroverde Tex Town Tigers voor het tweede jaar op rij de Europa Cup via winst in de finale tegen favoriet (en regerend landskampioen) Oolders Omaco Sparks Haarlem in Caserta (ItaliŽ). Vorig jaar won Tex Town Tigers de Cup toen het evenement plaatsvond in Haarlem.

Het is de vierde keer op rij dat Tex Town Tigers is genomineerd voor deze prijs. Echter, de softbalsters wonnen nooit, want telkens ging de prijs naar de voetballers van FC Twente.

Dit keer zijn voor de prijs ook genomineerd Mizuwaai Vrouwen Dalfsen (handbal) en FC Twente Vrouwen (voetbal).

Ook uitgereikt worden prijzen aan de Sportman, Sportvrouw en het Talent van het Jaar, plus een (pers)prijs (vernoemd naar voetballer Jaap Stam) voor een sportieve prestatie met een grote promotionele waarde voor de Provincie Overijssel.

De Overijsselse Sportverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de regionale radio- en TV-zender RTV Oost en de regionale kranten TC Tubantia en De Stentor, die ook de lijsten met genomineerden maakten. Het publiek kan nu stemmen op de genomineerden. Dat kan gedaan worden via de website van RTV Oost. De winnaars worden bekend gemaakt op zondag 8 januari tijdens een bijeenkomst in de studio van RTV Oost in Hengelo.

(22 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.